Van egy kiló mirelit hurka-kolbászom. Hogy süssem meg?
Szerintem olvaszd fel.
Tipp: Szerintem sokkal finomabb a hurka ha a krumpli főtt krumpli :D
A fagyasztott cuccost be a tepsibe, mellé karikázott krumpli, ahogy az első is írta. Nem egyszerre sülnek meg, ami épp megsült, kiszeded...
Nagyon finom, mert a krumpli a hurka, kolbász szaftjában sül, teljesen más, mint a főtt krumpli, sokkal jobb!
2 napja csináltam, kikaptam a hurkát a frigóból, mellé 4 krumpli darabjai, aztán hadd szóljon! Isteni volt.
Köszi a válaszaitokat. Kiolvasztom előtte. A főtt krumpli se rossz ötlet, sima, sós vízben főtt, és ennyi?
Az jutott eszembe, ha a tepsibe karikázom, nem szív be sok zsírt ami a kolbászból kijön? (a férjem nem nagyon eszik semmilyen zsíros kaját.. én még elvagyok vele) :)
így van olvaszd ki... és valóban beszívja a zsírt, én pl. kacsa mellett is szoktam sütni és más köretet is készítek a kényesebb gyomrúaknak.
a hurka már elég nehéz úgyis, a főtt krumpli kicsit könnyít rajta, a szaftjában sült ízletesebb, de "észrevétlenül" több zsírt eszel meg vele. Döntsd el Te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!