Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van egy kiló mirelit hurka-kol...

Van egy kiló mirelit hurka-kolbászom. Hogy süssem meg?

Figyelt kérdés
Krumplit tehetek mellé a tepsibe? Kérlek, írjatok valami használható ötletet, a google-ban nem találtam semmit erről. (mármint a fagyasztott készítéséről). Köszi.
2010. jan. 29. 11:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Persze!Karikázol mellé krumplit, bedobod a tepsibe, alá egy kis víz+ kevés zsiradék, és már sülhet is!Mikor kiolvadt, megfordítod, és készre sütöd!
2010. jan. 29. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim válasza:
50%

Szerintem olvaszd fel.

Tipp: Szerintem sokkal finomabb a hurka ha a krumpli főtt krumpli :D

2010. jan. 29. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

A fagyasztott cuccost be a tepsibe, mellé karikázott krumpli, ahogy az első is írta. Nem egyszerre sülnek meg, ami épp megsült, kiszeded...

Nagyon finom, mert a krumpli a hurka, kolbász szaftjában sül, teljesen más, mint a főtt krumpli, sokkal jobb!

2 napja csináltam, kikaptam a hurkát a frigóból, mellé 4 krumpli darabjai, aztán hadd szóljon! Isteni volt.

2010. jan. 29. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaitokat. Kiolvasztom előtte. A főtt krumpli se rossz ötlet, sima, sós vízben főtt, és ennyi?


Az jutott eszembe, ha a tepsibe karikázom, nem szív be sok zsírt ami a kolbászból kijön? (a férjem nem nagyon eszik semmilyen zsíros kaját.. én még elvagyok vele) :)

2010. jan. 29. 12:12
 5/15 A kérdező kommentje:
:) Na feladtátok a leckét. :) Főtt krumpli, vagy mellé karikázott, sült? :))
2010. jan. 29. 12:13
 6/15 A kérdező kommentje:
Valahol azt olvastam, ha fagyasztottan kezdem el sütni, akkor kicsattan a hurka. Ez így van? Mert akkor inkább megvárom mig kiolvad.
2010. jan. 29. 12:14
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Amikor olvad a sütőben megszurkálod villával, és semmi baja nem lesz!
2010. jan. 29. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
60%

így van olvaszd ki... és valóban beszívja a zsírt, én pl. kacsa mellett is szoktam sütni és más köretet is készítek a kényesebb gyomrúaknak.

a hurka már elég nehéz úgyis, a főtt krumpli kicsit könnyít rajta, a szaftjában sült ízletesebb, de "észrevétlenül" több zsírt eszel meg vele. Döntsd el Te.

2010. jan. 29. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi Lányok. Na megpróbálok akkor alkotni valamit belőle :)
2010. jan. 29. 12:19
 10/15 A kérdező kommentje:
Akkor marad a főtt krumpli (bár én is szívesebben enném a tepsiben sültet), de a férjem tényleg elég kényes gyomrú.
2010. jan. 29. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!