Készítetek már rakott zöldséget? Hogyan csináltátok?
Figyelt kérdés
Van sárgarépám,karalábém, krumplim,paprika,hagyma,és zöldség,meg kukorica(konzev).Ezekből hogyan lehetne,kicsi virsli hozzáadásával,finom rakott zöldséget készíteni?Mit főzzek,és mit ne?2010. jan. 29. 08:45
1/7 anonim válasza:
Én készítettem már, de az alatt volt tészta is, és kb 30 dkg darált hús.
Esetleg a mindmegette.hu-n keresgélj, van olyan lehetőség, hogy beírod mid van otthon, és arra dobja a receptet.
3/7 A kérdező kommentje:
Nincs rizsem.Megpróbálom a mindmegette.hu-n hátha az segít.Köszi nektek.
2010. jan. 29. 10:14
4/7 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen recept.Na majd lesz ami lesz.
2010. jan. 29. 10:19
5/7 A kérdező kommentje:
Találtam gyors rizst.Ötletek?
2010. jan. 29. 10:55
6/7 anonim válasza:
NEkünk izlik a következö:
a zöldségfélét megfözöd - de nem annyira, hogy szétmenjen,
kevés darált húst (esetleg maradék felvágottat, gépsonkát is lehet helyettte) hagymával olajon megpárolsz, füszerezed,
fözöl egy kis adag besamelt, belekeversz két nyers tojást.
A fele zöldséget tüzálló tálba teszed, a húst rá, befeded a maradék zöldséggel, ráöntöd a besamelt megszórod reszelt sajttal és 160 fokos sütöben 20-25 percig sütöd.
7/7 anonim válasza:
Én így csinálom: mirelit vegyes zöldséget összekerverek felkockázott trappistával és füstölt trappistával, felkarikázott füstlivel, vegetát szórok rá, elkeverem tejföllel. Fólia alatt 1 óra alatt megsütöm. Reszelt sajtot szórok rá és rápirítom. Isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!