Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Készítetek már rakott zöldsége...

Készítetek már rakott zöldséget? Hogyan csináltátok?

Figyelt kérdés
Van sárgarépám,karalábém, krumplim,paprika,hagyma,és zöldség,meg kukorica(konzev).Ezekből hogyan lehetne,kicsi virsli hozzáadásával,finom rakott zöldséget készíteni?Mit főzzek,és mit ne?
2010. jan. 29. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én készítettem már, de az alatt volt tészta is, és kb 30 dkg darált hús.

Esetleg a mindmegette.hu-n keresgélj, van olyan lehetőség, hogy beírod mid van otthon, és arra dobja a receptet.

2010. jan. 29. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
rizsed van?
2010. jan. 29. 09:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Nincs rizsem.Megpróbálom a mindmegette.hu-n hátha az segít.Köszi nektek.
2010. jan. 29. 10:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen recept.Na majd lesz ami lesz.
2010. jan. 29. 10:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Találtam gyors rizst.Ötletek?
2010. jan. 29. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:

NEkünk izlik a következö:

a zöldségfélét megfözöd - de nem annyira, hogy szétmenjen,

kevés darált húst (esetleg maradék felvágottat, gépsonkát is lehet helyettte) hagymával olajon megpárolsz, füszerezed,

fözöl egy kis adag besamelt, belekeversz két nyers tojást.

A fele zöldséget tüzálló tálba teszed, a húst rá, befeded a maradék zöldséggel, ráöntöd a besamelt megszórod reszelt sajttal és 160 fokos sütöben 20-25 percig sütöd.

2010. jan. 29. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Én így csinálom: mirelit vegyes zöldséget összekerverek felkockázott trappistával és füstölt trappistával, felkarikázott füstlivel, vegetát szórok rá, elkeverem tejföllel. Fólia alatt 1 óra alatt megsütöm. Reszelt sajtot szórok rá és rápirítom. Isteni.
2010. aug. 27. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!