Csirkepörköltnek alaplé, majd rá a csirke; sertéspörköltnél pedig kifehérjük a húst és saját levében fő pici vízzel. Ugye?
na, azért ne vesszünk össze egy pörköltön! :D
Tudjátok: ahány ház, annyi szokás ! :)
"Kb ugyanezt írtam, ha jól olvasom a tegnapi kommentemet, bár nem vagyok szakács,mint, te és nem tudom olyan szakszerűen kifejteni :DD"
Épp ezért írtam, hogy valószínűleg sokatok csak rövidítve akarta leírni a pörköltet, én csak a pontosítás végett írtam le hosszabban. :) Más az, hogy akik tudnak pörköltet főzni, megértik, hogy ugyanarról beszélünk mindketten, csak ha valaki most akarna megtanulni pörköltet készíteni, akkor jobb a részletesebb leírás. :)
És bár 15 éves korom óta főzök pörköltet, nem tagadom, hogy koromnál fogva biztos hogy jóval több pörköltet készítettél, de irreleváns, hisz a véleményünk egyezik, csak máshogy fogalmaztunk. :)
Számít! Te etalon vagy öregnek, fiatalnak egyaránt, függetlenül attól, hogy melyikőnknek mi az eredeti szakmája. Műkedvelőkből is lehetnek profik szerintem, ha jól csinálnak valamit:)
Más nevében nem nyilatkozhatok, ez az én szerény véleményem.
-tki-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!