Nem akarom bántani az anyósodat, de nem lehet túl jó szakács. 1-1,5 óra alatt a sertésmáj kemény lesz.
Szerintem is elég a 15 perc hozzá.
Miért akarod egyben megfőzni?
A májat minél tovább főzöd (a kelleténél), annál keményebb lesz! A végén kapsz egy cipőtalpat... ha túlfőzöd!!!
Csak addig főzd, amit az 1-es írta! Villával nézegesd, egyik oldaláról is, másik oldaláról is...
Ha májkrémet készítesz akkor nem baj ha kissé keményebb lesz.
Megtaláltam a legjobb kenömájas receptet: 1kg máj, 1kg zsiradék, 1kg alma, meg a füszer. A májat megabálni majd finomra ledarálni, a zsiradékot is. Az almát megfözni és átpaszírozni. Ezt a háromat füszerezni összefözni és forron 150-250g-os üvegekbe rakni, lezárni és fejre állítani. Amikor kihültek az üvegek, elrakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!