Árpagyöngyböl (gersliböl) milyen leveseket szoktatok fözni?
Figyelt kérdés
Kérek mindenkit, aki szokott fözni belöle, adja meg a kipróbált receptet, elöre is köszönöm.
Nem a google használati módját szeretném megtudni, csak ott nem tudom kiválogatni, hogy mi az, ami tényleg jó, ezért keresek személyesen jonak talált recepteket .
2014. nov. 6. 08:11
1/2 anonim válasza:
Gersli levest.
Árpagyöngyböl minden finom nyugottan fözzél magadnak bármit, mindegy honnan szeded a receptet.
Már készítetem Bündnergersten levest is meg Gesottot is.
Meg olyant is hallottam, hogy a rizseshurkába gerslit raktak nem rizst.
Ha valamihez árpapelyhet használok magam készítem, akár csak a lisztet is, mert szoktam keverni a sima liszttel.
A tészákat magam 2-3-4 fajta lisztböl gyúrom, majdnem mindég van benne árpaliszt is.
2/2 A kérdező kommentje:
KÖszi.
2014. nov. 7. 15:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!