Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Barna cukorral is felfut az...

Barna cukorral is felfut az élesztő/megkel a tészta?

Figyelt kérdés
2014. nov. 1. 08:58
 1/9 Trafó1 ***** válasza:
100%
igen , felfut, megkel.
2014. nov. 1. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. :)
2014. nov. 1. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
Cukor az is, szóval igen, megfelel, gond nélkül felfut az élesztő, a tészta is megkel.
2014. nov. 1. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az lesztönek a tápláléka cukor. Abbol készít alkoholt, CO2-öt meg maga szaporodik. Mindenfajta cukortartalmú gyümölcsböl lehet készíteni bort vagy pálinkát, Ugyan az az eset a rummal is, cukornádbol készül amiboöl neked van cukrod.
2014. nov. 1. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
élesztönek
2014. nov. 1. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:

Nyírcukorral állítólag nem lehet, rajt van a csomagolásán, hogy kelt tésztákhoz nem használható.


Köszi a válaszokat :)

2014. nov. 1. 13:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Én mindig barna cukorral csinálom és kiválóan felfut.
2014. nov. 1. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
A "nyírcukor" nem cukor persze attól még édes...
2014. nov. 1. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Cukort bármilyet használhatsz, ami valóban cukor.
2014. nov. 4. 01:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!