Barna cukorral is felfut az élesztő/megkel a tészta?
Figyelt kérdés
2014. nov. 1. 08:58
3/9 anonim válasza:
Cukor az is, szóval igen, megfelel, gond nélkül felfut az élesztő, a tészta is megkel.
4/9 anonim válasza:
Az lesztönek a tápláléka cukor. Abbol készít alkoholt, CO2-öt meg maga szaporodik. Mindenfajta cukortartalmú gyümölcsböl lehet készíteni bort vagy pálinkát, Ugyan az az eset a rummal is, cukornádbol készül amiboöl neked van cukrod.
6/9 A kérdező kommentje:
Nyírcukorral állítólag nem lehet, rajt van a csomagolásán, hogy kelt tésztákhoz nem használható.
Köszi a válaszokat :)
2014. nov. 1. 13:43
7/9 anonim válasza:
Én mindig barna cukorral csinálom és kiválóan felfut.
8/9 anonim válasza:
A "nyírcukor" nem cukor persze attól még édes...
9/9 anonim válasza:
Cukort bármilyet használhatsz, ami valóban cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!