JELENLEG IS Sajtos pogácsát gyúrok miért morzsolódik a tészta? Elronthattam valamit?
Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 16:20
1/2 anonim válasza:
Kevés benne a folyadék, adj hozzé kevés tejfölt.
2/2 anonim válasza:
Tojás, tejföld, zsiradék, élesztő+tej, ha megelelő arányban van benne, akkor nem morzsolódik, szerintem soka liszt, valami még kell belea felsoroltakból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!