Tervezed már a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Elkezdted az ételek, sütik keresgélését? Új receptek gyűjtögetését? Hol, kitől, mit?
Ajándékötletekkel hogy állsz? Lesed az elszólásokat, óhajokat?
2014. okt. 29. 18:09
11/11 anonim válasza:
Nagyon tervezgetem, de nagyon félek is tőle.
A párom elszólta magát, hogy neki évek óta nem volt jó Karácsonya, mert mindig egyedül volt. Nem is szereti, nem is érdekli.
Na most itt vagyok neki én, nincs egyedül, már csak meg kell szerettetni vele :) Igyekszem bevonni a dolgokba, eddig annyit sikerült elérnem nála, hogy belefaragja a tartóba a fát és felrakja az égősort :D
Az ételeket az anyósommal együtt készítjük, a recepteket ő tervezi. Az ajándékoknál pedig nagyon lesem, hogy ki mit szeretne, és persze a boltok kirakatát is ezerrel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!