Lehetséges hogy a rántott házi csirke megsült de a színe helyenként mégis rózsaszínű?
Figyelt kérdés
Házi csirke mellett rántottam ki, és a húsa hol fehér hol halvány rózsaszínű volt. direkt megnéztem a rózsaszín részeket, nem tűnt nyersnek. Lehet, hogy a tanyasi csirkénél ez a normális? végülis masszívabb a húsa mint a bolti csirkének.2014. okt. 29. 14:05
11/12 anonim válasza:
Ezzel egyet tudok érteni a tanyasinak teljesen más a színe, ha megsült akkor is.
Úgy is mondhatnám, hogy kissé "vadabb ", mint a nagyüzemi társai, és a takarmányozástól eltérhet a húsa színe.
Azért meg lehet különböztetni a véres húst, a rózsaszínestől.
A csontos comb csontig bemetszése 2-3 helyen valóban hasznos dolog, így biztosan átsül a combja is bepanírozva is, ezt csak megerősíteni tudom.
A kérdésedre, tehát, teljesen lehetséges, hogy megsült és a húsa rózsaszínes volt.
12/12 A kérdező kommentje:
köszi, kedves utolsó, megnyugodtam:
2014. okt. 29. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!