Sertésmájból házi májkrém? Hogyan?
Szia! én leírom neked, ne keresgélj.csikozd fel a májat.
fogj 2 közepes hagymát, kb. 60 dkg májra számítva.vágd apróra és zsíron vagy olajon párold puhára,utána tedd hozzá a májat és fehéredésig kevergesd.borsozd és majorannázd meg és tegyél rá fedőt.kevés levet fog engedni, az nem baj, ha már nem jön véres lé belőle
megkóstolhatod.ha elég puha sütsd vissza zsírjára.eközben
főzzél 2-3 tojást keményre.várd meg míg a máj kihűlt és
húsdarálón /esetleg botmixer/daráld le, utána a keménytojásokat is.most jöhet az ízesítés,mustár, delicát, ha kell még bors, majoranna és az állagát tejföllel állítod be kellően krémszerűre.lehet bele pirospaprikát, pirosaranyat, fokhagymapépet, más fűszereket is tenni, ez ízlés dolga.de közben kóstolgatni kell nehogy eltúlozz valamit.
sok sikert
üdv.-eri-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!