Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertésmájból házi májkrém?...

Sertésmájból házi májkrém? Hogyan?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Meg kell párolni a májat puhára és ledarálni, utána olyan zsíradékot keverhetsz hozzá amilyent csak akarsz, és tetszés szerint ízesítheted.
2010. jan. 25. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Íred be a Google-ba,ott sok receptet találhatsz.
2010. jan. 25. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! én leírom neked, ne keresgélj.csikozd fel a májat.

fogj 2 közepes hagymát, kb. 60 dkg májra számítva.vágd apróra és zsíron vagy olajon párold puhára,utána tedd hozzá a májat és fehéredésig kevergesd.borsozd és majorannázd meg és tegyél rá fedőt.kevés levet fog engedni, az nem baj, ha már nem jön véres lé belőle

megkóstolhatod.ha elég puha sütsd vissza zsírjára.eközben

főzzél 2-3 tojást keményre.várd meg míg a máj kihűlt és

húsdarálón /esetleg botmixer/daráld le, utána a keménytojásokat is.most jöhet az ízesítés,mustár, delicát, ha kell még bors, majoranna és az állagát tejföllel állítod be kellően krémszerűre.lehet bele pirospaprikát, pirosaranyat, fokhagymapépet, más fűszereket is tenni, ez ízlés dolga.de közben kóstolgatni kell nehogy eltúlozz valamit.

sok sikert

üdv.-eri-

2010. jan. 26. 08:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. jan. 26. 17:28

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!