Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertés szűzet hogyan készítsem...

Sertés szűzet hogyan készítsem el?

Figyelt kérdés

bevált recepteket írnátok?

Köszönöm!


2014. okt. 26. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Én általában gombával szoktam, ezt a receptet többször csináltam már, nekem ízlett.

[link]

2014. okt. 26. 19:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Keress neki egy tapasztalt disznó fiút, aki elveszi neki a szüzességét!
2014. okt. 26. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

ez mindig beválik:

[link]

2014. okt. 26. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
egyébként ami a sertésszűzről fontos, hogy a marhasteakhez hasonlóan NEM sózzuk be előre, és magas hőmérsékleten kérget sütünk rá, hogy belül puha és omlós maradjon. És nem szabad túlsütni, mert kiszárad és vacak lesz.
2014. okt. 26. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket!

Nem tudtam, hogy nem szabad előre sózni, de akkor mindenképpen így csinálom majd!

2014. okt. 26. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyon finom a fügével töltött, baconba tekert sertésszűz is

krumplipürével, vagy vajas petrezselymes krumplival.

2014. okt. 27. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!