Káposztás tésztához a káposztát milyen reszelőn érdemes reszelni, hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
Ha csak késsel csíkokra vágom az úgy túl nagy?2010. jan. 25. 12:34
1/7 anonim válasza:
Késsel kockára szoktam. Kicsire.
2/7 anonim válasza:
Én almareszelőn szoktam. Összesül a csíkokra vágott is, de azt nehezebb elkeverni a tésztával.
4/7 anonim válasza:
én már mindenhogyan csináltam, ki hoyg szereti, majd kitapasztalod, a mi családunk az almareszelőn reszekltet szereti a legjobban, reszelés után lesózom és pirításig áll egy kicsit, de a legjobb, ha este reszelsz és reggel vagy délelőtt pirítod, mi hagymásan pirítjuk, dinszteljük, így nagyon jó.persze van aki a darabosabbat szereti. és a tökgyalus is jó, kicsit nagyobbak a darabok.
5/7 A kérdező kommentje:
Az almareszelő az a nagylukú? Olyan mint a sajtreszelő csak nagyobbak az élek?
2010. jan. 25. 12:48
7/7 anonim válasza:
Én nagyobb darabokra vágom, és be a mixerbe. Öt perc alatt megvagyok, nem megy le a bőr, köröm az ujjamról. Nem is értem, eddig miért reszelgettem... hogy nem jutott ez eszembe hamarabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!