Miket főztök, süttök karácsonykor?
Nagyon köszi a válaszokat! Jó sok ötletet kaptam!
Kedves utolsó?? Beteg vagy h ilyet írtál?
Köszi neked is a választ.
Én kb 1 hete kezdtem, már a díszítésen, ajándékokon töröm a fejem. Nagyon várom már. Vmelyik nap már úgy ébredtem h a karácsonyfa illatát éreztem :) sztem még sosem vártam ennyire :)
Itt ahol mi élünk, ma hajnalra leesett az első hó, így komolyan türtőztetni kell magamat, hogy ne rakjam tele a lakást már most a karácsony dekorral! :)
(12es voltam :) )
Nálunk általában halászlé, rántott hal, rántott hús, rizs, tartár, franciasaláta, harcsa gombás-tejszínes mártásban, bejgli, mézeskalács, bagolyszem szokott lenni.
De idén szeretnék változtatni a menün. A halászlé tuti marad, főételként most kinéztem egy könyvből egy olyan receptet, hogy sült, fonott szűzérme, gyöngyhagymás serpenyős krumplival. Régen kipróbáltam egy olyat, hogy almának ki kellett szedni a belsejét, és tölteléknek bele főzni kellett egy rumos-aszalt gyümölcsös tölteléket, szerintem idén csinálok ilyet.
A desszert okozza a legnagyobb fejtörést, a bejgli biztos marad, talán a bagolyszem is, a többi nem. Valami gesztenyés sütit szeretnék, de még nem találtam meg a leginkább tetsző receptet.
Köszi nektek is az ötleteket!
Húúú már esik a hó! Remélem nálunk is lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!