Mit főztök ma?
Figyelt kérdés
Mi lesz a vacsora?2014. okt. 1. 14:50
2/16 A kérdező kommentje:
úú az finom, a kedvencem :)
2014. okt. 1. 14:55
3/16 anonim válasza:
Tegnapi maradék van. Marhahúsleves ,és fokhagymás marha pecsenye ,tört burgonyával
4/16 anonim válasza:
Három tojást. Mást nem eszünk este már. :)
5/16 anonim válasza:
Tegnapról maradt pulykaleves és túrós csuszát főztem mellé.
6/16 anonim válasza:
Csülök pékné módra
Aki nem ismeri: Csülök szeletekre vágva, rétegekben megrakva tepsibe, sok krumplival és sok-sok hagymakarikával.
7/16 anonim válasza:
Tökfőzeléket tojáspörkölttel :) A főzelék bográcsban készült, annyi fánk van, hogy sose fogy el...
(Délben maradék kelkáposztafőzeléket ettünk tükörtojással, ez egy ilyen főzelékes időszak. Nekem még spenótom is van, de nincs hozzá kedvem, pedig alapvetően szeretem, különben nem főznénk.)
8/16 anonim válasza:
Lebbencsleves van tegnapról, hozzá paradicsomos káposztafőzelék sült füstölt kolbásszal
9/16 anonim válasza:
Semmit, tegnapi maradék krumplifőzeléket eszünk.
10/16 anonim válasza:
Hagymás sült csirkemáj, csak úgy puha kenyérrel tunkolva, céklával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!