Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főztök ma, vagy a napokban...

Mit főztök ma, vagy a napokban? Kezdők vagytok vagy tapasztaltak?

Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 12:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

kezdő vagyok ezért csak egyszerű dolgokkal próbálkozom :D


ebédre citromos rozmaringos csirkemellet sütök, és csinálok hozzá salátát (jégsaláta, koriander, lilahagyma, avokádó, mangó)


este pedig gyümölcslevest

2014. júl. 29. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
És hogy csinálad a citromos csirkét? jól hangzik:)
2014. júl. 29. 12:17
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Én már tapasztalt vagyok, lassan 10 éve főzök rendszeresen, de előtte is próbálkoztam már. Ma stefáni vagdaltat készítettem. Én inkább a hagyományosabb ízeket preferálom.
2014. júl. 29. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát 22 évesen furcsa azt mondani hogy tapasztalt de 13 éves koromtól folyamatba főzök önállóan.

Tegnap-tegnapelött rántott hekk volt sültkrumplival és tartár mártással most meg baconos csirkecombok savanyúkáposztával és tepsis krumplival illetve padlizsánnal. Alap ötlet itt van:

[link]

2014. júl. 29. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én fasírtot csináltam tegnap este, most is azt eszem :-) Krumplipürét hozzá csem.ubival.Ja, és még sütöttem egy kis krumplit is, mert a párom nem szereti a krumplipürét :-) Ő svájci, és ketchuppal ette a fasírtot a lányával együtt :-)))
2014. júl. 29. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:

Huha hát extra ötleteitek vannak:) nálunk ma lecsó lesz. Holnapra csirkecombot szeretnék,de nincs ötletem hogyan..

Novemberben kezdtem napi szinten főzni és 21vagyok.

2014. júl. 29. 13:08
 7/8 anonim ***** válasza:

A combhoz: készíts páclét (olaj, mustár, só, bors, rozmaring, esetleg kis méz), egy éjszakára fektesd bele a húst és úgy süsd ki holnap. Időnként locsolgasd meg a páclevével.


Fú. Ma semmit, tegnap levendulás-fahéjas kekszet sütöttem.

Szombaton cukkinis lecsót közösködtünk, vasárnap a párom csinált paradicsomos-oregánós gerslit mellé (azt ettem tegnap reszelt sajttal).

Főzni szerintem csak hétvégén fogunk - hét közben eszünk benn.


Nem mondanám magam tapasztaltnak, a párom a fő konyhás (én inkább sütikkel kísérletezek meg olyannal, ami max. fél óra, vagy sütő aztán elvan).

Jó, értelmes recept alapján bármit megfőzök, csak nem szeretek pepecselni.

2014. júl. 29. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

A napokban volt

- gorgonzolás-fokhagymás burgonyakrémleves

- grillezett mozzarella sajt rókagombával, rukkolasalátával

- spagetti friss bazsalikommal, oregánóval, parmezánnal

- ricottás-spenótos cannelloni füstölt paradicsommártással

- a maradék rókagombából lepényszerűség borókabogyóval, lilahagymával ízesítve

2014. júl. 29. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!