Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért rajonganak az emberek a...

Miért rajonganak az emberek a csirkemellért?

Figyelt kérdés

Tudom, ízlések és pofonok, de mostanában minden recept erre alapoz, mintha nem lenne annak a csirkének pl. combja vagy szárnya, ami szerintem százszor finomabb.

Ismerőseim közül a mellfanok azzal érvelnek, hogy nincs rajta bőr, nem kell pepecselni a "szőrtelenítésével", ezen kívül szaftos (na, erről még senki nem tudott meggyőzni) és mivel hamar elkészül, nem kell órákat tölteni a konyhában. Ez utóbbi tényleg igaz.


2010. jan. 24. 18:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Biztos divat a csirkemell, mert azt még sok fogyis, meg ultra egészséges recept is megengedi. :))


Én inkább egy zaftos csülök mellett maradnék.

2010. jan. 24. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Énsem szeretem bocsi, nekem száraz nagyon. :)
2010. jan. 24. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
Nem mondtam, hogy azért mert sajnálom az állatokat..xD miért kell rögtön letámadni az embert? Nem értek egyet a vegetáriánus elvekkel, bár tisztelem őket, amiért kiállnak amellett, amelyben hisznek. Azért nem eszek vörös húst, mert nem tartom egészségesnek. Magát a húst se tartom igazán egészségesnek, de egy héten kétszer legalább eszem.Én se szólok bele abba, hogy Te mit eszel, hát Te se ronts rám így, ismeretlenül.
2010. jan. 24. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
Mindent lehet rosszul is elkészíteni.
2010. jan. 24. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

én nagyon szeretem a csirkemellett!könnyebb, nekem az íze is finomabb, nem kell szenvedni evés közben a csontokkal, stb...jól lehet tölteni meg mindent lehet belőle csinálni!

am meg a kolbászt és a libazsírt is imádom!:D:D

ennyi:D

2010. jan. 24. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/20 anonim ***** válasza:
80%
talán mert az a legfinomabb része az átlagok szerint?
2010. jan. 24. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a mellében található a legtöbb hús és fehérje?:D
2010. jan. 24. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/20 anonim ***** válasza:
Pár évvel ezelőttig csak a mellét ettem meg,aztán amikor saját konyhám lett,rájöttem,hogy a comb sokkal olcsóbb.Így most már azt is szeretem.De most már azt is kikalkuláltam,hogy amíg egy kiló mellet teljes egészében fel lehet használni,addig a combról kidobom a bőrét és a csontot,így alig marad valami a súlyából.Szóval teljesen mindegy nekem.
2010. jan. 25. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/20 anonim ***** válasza:
Én nem rajongok érte, mert drága,de ha van elérhető árban,akkor leginkább csíkokra / kockára vágva, mártással és rizzsel finom.
2010. jan. 25. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem szeretjük, anyukám mindig úgy bontja szét az állatot, hogy a mellek külön zacskóba kerüljenek, nehogy belekeveredjenek pörköltbe vagy levesbe, mert csak rugdosva van. Íztelen szagtalan vérszegény része a csirkének, nagyon ügyesen kell gépészkedni, hogy abból finom valami legyen .Mártásos cuccnak szoktam megcsinálni, vagy baconba tekerni ilyesmi. Szerintem azért rajonganak érte, mert ugye be van magyarázva, hogy trendi ember csak csmellet eszik barna rizzsel, minden mástól azonnal meghal.
2010. jan. 26. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!