Ha nagyon morzsálódik a süti az azt jelenti, hogy kevés volt a liszt?
Figyelt kérdés
Kavart tészta volt kétfelű esett,morzsálódott.2014. okt. 14. 17:46
11/12 anonim válasza:
Kevés a zsiradék, akkor száraz és morzsálódó, egy kis tejföllel is megoldható.
12/12 anonim válasza:
A 7.-nek van igaza. Kevés a zsiradék. Én ezt zsírral csinálom és akkor teszem bele ezt a mennyiséget. Margarinból minimum 12-15 dkg kell ehhez a mennyiséghez, tojás viszont épp elég az 1 db nem kell több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!