Ha nagyon morzsálódik a süti az azt jelenti, hogy kevés volt a liszt?
Figyelt kérdés
Kavart tészta volt kétfelű esett,morzsálódott.2014. okt. 14. 17:46
1/12 anonim válasza:
vagy sok a zsiradék, esetleg tejföl helyett kefír?
2/12 anonim válasza:
Szerintem inkább száraz és azért morzsálódik. Több folyadék kellett volna bele. De lehet nem értek hozzá.
3/12 anonim válasza:
Ha leírnád az összetevőket, talán közelebb jutnánk a válaszhoz.Pl az elsokallt sütőportól is morzsálódhat.
4/12 A kérdező kommentje:
7dkg margarin,25dkgliszt,3dltej,1tojás,4dkgkakaó,1sütőpor,25dkgcukor az a baj,hogy nincs mérőedényem
2014. okt. 14. 18:12
5/12 anonim válasza:
Rengeteg a cukor, és én keveslem a tojást.
6/12 A kérdező kommentje:
Tudja valaki,hogy1dl az hány dkg liszt,cukor?
2014. okt. 14. 18:26
7/12 anonim válasza:
Ez a Horváth I. féle kakaóslepény, minden jó benne, csak a 7 deka margarin kevés.margarinból legalább 12,5 deka (fél csomag )kellene bele, vajból 10 deka, de még 5 deka zsírral is jó, vagy 1 deci olajjal.
nagyon sokszor csináltam, szóval ismerem a sütit.Igaz, én az eredeti 2,5 deci tejjel csinálom.
legközelebb jobban sikerül ne aggódj:)
10/12 anonim válasza:
Ebbe a sütibe nem kell több tojás, mint írtam a zsiradék kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!