Minden, ami dió, ráadásul a bőrnek is jót tesz, finom is, és elvileg alacsony kalóritartalmú.
2014. okt. 10. 21:25
2/11 anonim válasza:
Nekem kedvencem-->túró abba egy kis méz, citromhéj, fahéj, egy kis tejföl és úgy megenni.
2014. okt. 10. 21:32
3/11 A kérdező kommentje:
Igen, hasonlót én is csinálok, és nagyon finom! :) Még várom az ötleteket! Köszönöm!
2014. okt. 10. 21:34
4/11 anonim válasza:
Tojás, zabpehely, banán, fahéj. Olyan, mint a palacsinta. :)
2014. okt. 10. 21:36
5/11 anonim válasza:
Magas kalóriatartalmú, de egészséges nasi az étcsoki.
Egy-két kockát nyugodtan bedobhatsz. Nem hízlal jobban, mint a méz. :)
2014. okt. 10. 21:39
6/11 anonim válasza:
Kesúdió, pisztácia, tökmag persze nem agyon sózva:D
2014. okt. 10. 22:42
7/11 anonim válasza:
Az olajos magvak egészségesek, de a kalóriatartalmuk nagyon magas! 10dkg dióé 650kcal. Kesudióé 600.
Csicseriborsót el lehet készíteni sósan is (tetszőlegesen fűszerezve).
2014. okt. 10. 22:56
8/11 anonim válasza:
Igaz hogy magas, de az átlag ember nem is nagyon eszik meg 100graamnal többet meg, már csak áruk miatt sem:D
Amugy sokkal jobb mint valami cukrosat enni.
De amugy én málnát is szoktam enni meg avokádot, nagyon egeszségesek és kevés cukor tartalmuk.
2014. okt. 10. 23:21
9/11 anonim válasza:
Van a Lidl-ben kesudió-mogyoró mix mézzel-sóval. Isteni!
Tejet kívánni hozzá, úgyhogy egyúttal azt is vegyél!
(Van chilis változatban is.)
Még a kakaó nagyon egészséges, meg a tej - ha igazi.
A tejes dolgok eleve édesek a tejcukor miatt, ezért a tejtermékekkel-majonézzel készült salátátk, étkek, sajtos-tejfölös ételek is mind betöltik a nass szerepét (sajt pl.), de ezek kalóriadúsak - ugyanakkor nagyon egészségesek is.
2014. okt. 11. 00:07
10/11 anonim válasza:
10-15 darab datolya, egy bögre dió, fél bögre kókuszreszelék->be a turnixolóba, a kapott masszát formázd kis golyókra, nyomj a közepébe 1-1 mandulát, majd hempergesd meg kókuszreszelékben. Nagyon finom, és nem is érezni rajta, hogy nincs benne hozzáadott cukor. (a datolya miatt)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!