Szerintetek az gáz, ha egy férfi 50 év felett még egy rizsát sem tud megfőzni?
Számára találták ki a tasakos gyorsrizst.
nemgáz.
Szerintem nagyon nagy gáz! Én ezzel nem dicsekednék. Amúgy a rizs főzés egyáltalán nem bonyolult dolog. De van már előfőzött zacskós rizs is, na azt aztán végképp nem lehet elrontani.
A férjem sem egy konyhatündér de már 18 évesen kakaós sütit sütött nekem. De a palacsinta, rántotta, melegszendvics, tojásránotta, sem akadály számára. Pedig mellettem nem kellett főznie. Kivéve a szülés után. Akkor egyedül főzött nekem pörköltet és rántott levest. Én elmondtam mit hogyan kell, ő pedig megfőzte. És ugyan olyan finom lett mintha én főztem volna. Úgyhogy nagyon büszke vagyok a férjemre :)
Ha pedig valaki úgy érzi hiányosságai vannak a konyha művészet területén akkor ezen könnyen változtathat. A főzést sosem késő elkezdeni. És ez az a művészet amit holtig tanul az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!