Szerintetek ez a tudás kevés?
Nem. Majd belejösz.Sok alapot tudsz ezeket lehet variálni.Azokat főzd amiket szeretek ,és akkor nem lesz baj. Tésztákat is lehet különböző szószokkal amit gyerekek szeretnek.
Házi pizzát vagy házi hamburgert is könnyű csinálni.
Na már bocs az ilyen menjen...
Gondolom azért nem főztél még gulyást mert nem ez a család kedvence. Kérdezd vissza ,hogy ő tud e lekvárt eltenni ,vagy azokat a dolgokat megfőzni amit te.
A gulyás levest én így szoktam.
Nálunk marhahúsból készül de csinálhatod csirke ,kakas ,tyúk vagy sertéshúsból is.
Én mindig 2napra főzöm. Ti 5 en vagytok a gyerek nem esznek olyan sokat gondolom. 1,5 kg hús ezt felteszem főni mint a pörköltet Kicsit hosszabb lével: Ízesitem ,só ,bors , fokhagyma . Amikor a hús már félig puha hozzá teszem a darabolt zöldségeket.(karikára vágva).répa, fehérrépa ,( nem mindenki szokott . de én egy kisebb darab zellert ,és karalábét is teszek bele). Amikor már a zöldség és hús majdnem megfött kockára vágott burgonyát teszek bele. Majd teljesen készre főzöm. Mi úgy szertjük ha kicsit sürü de azért még leves állaga van.
A gulyás felhígított pörkölt krumplival, az a legegyszerűbb.
Én örülnék ha a feleségem annyit tudna főzni mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!