Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki milyen etelt visz magaval...

Ki milyen etelt visz magaval a munkaba?

Figyelt kérdés
Nyaron nem nagyon vittem semmit,mert tudni kel,hogy nincs hutonk.Ezert feltem,hogy nehogy valami megromoljon.Inkabb potoltunk a koleganokkel es rendeltunk,vagy vasaroltunk.Na hat ez eleg koltseges volt.Mindennap vasarolgatni.Most,hogy mar nincs annyira meleg inkabb vinnek ithonrol valami kajat.De a megszokott szendvics mar unalmas.Amit meg tudni kel,hogy se hutonk,se mikronk.Tehat se hutteni se melegiteni nem lehet.Na most ezeknek a korulmenyeknek megfeleloen ki mit ajanlana vagy mit vinne?
2014. okt. 5. 08:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nálunk van hűtő, mikró, főzőlap, vízforraló, minden, de én napközben nem szeretek meleg ételt enni, elsőnek 5-6 fele, vacsorára, akkor együtt van a család.

Tízóraira gyümölcsöt szoktam enni, pl. sokszor viszek áfonyát vagy hasonlót, kis 120-150 g-os kiszerelésben lehet őket kapni. Vagy valamilyen joghurtot, esetleg műzlit.

Ebédre salátát vagy szendvicset szoktam, általában variálni szoktam, pl. a körtés-diós camembert-es szendbicstől a paradicsomos-mozzarellás-rukkoláson át, friss bazsalikomlevéllel minden van. Így nem unok rá. A salátával is így van.

Ha melegíteni és hűteni sem tudsz, miért nem veszel egy ún. thermo edényt? Ebbe bármit beletehetsz melegen, és az is marad 4-5 óráig biztosan. Reggel meg nem egy nagy ördöngősség felforralni egy adag krémlevest, és beleönteni. Mellé vehetsz friss pékárút munkába menet. Vagy igazából így bármilyen ételt elvihetsz melegen, ami jól felmelegíthető: tésztaételek, főzelékfélék és egytálételek, natúr húsok, zöldségek, szószos ételek, stb.

2014. okt. 5. 10:43
 12/15 A kérdező kommentje:
utolso.erre a termoedenyre meg nem gondoltam de jol hangzik.utanna fogok nezni.nagyon koszonomn :)
2014. okt. 5. 10:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Főtt tojás, rántott hús/sült hús kenyérrel, uborkával

mozzarella sajtgolyók kiflivel, paradicsommal

szendvics variálva, tojáskrém, rántottás, fasírtos, sajtos, szalámis, sonkás, kolbászos stb

rizsfelfújt, gyümölcs rizs, müzli, palacsinta, gofri, rakott édes tészták, túrókrém pirítóssal

Ha megeszed a rizst hidegen ahhoz bármi jól megy, tudod variálni.

2014. okt. 5. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:

[link]

ilyesmire gondoltam. Gyakorlatilag termosz, csak nagyobb, rendes ételnek :)

2014. okt. 5. 23:18
 15/15 Ügyet Lenke ***** válasza:
...nem értették szerintem páran, hogy nem otthon, hanem a munkahelyen nincs hűtő és mikró...:)
2014. okt. 8. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!