Ki milyen etelt visz magaval a munkaba?

Nálunk van hűtő, mikró, főzőlap, vízforraló, minden, de én napközben nem szeretek meleg ételt enni, elsőnek 5-6 fele, vacsorára, akkor együtt van a család.
Tízóraira gyümölcsöt szoktam enni, pl. sokszor viszek áfonyát vagy hasonlót, kis 120-150 g-os kiszerelésben lehet őket kapni. Vagy valamilyen joghurtot, esetleg műzlit.
Ebédre salátát vagy szendvicset szoktam, általában variálni szoktam, pl. a körtés-diós camembert-es szendbicstől a paradicsomos-mozzarellás-rukkoláson át, friss bazsalikomlevéllel minden van. Így nem unok rá. A salátával is így van.
Ha melegíteni és hűteni sem tudsz, miért nem veszel egy ún. thermo edényt? Ebbe bármit beletehetsz melegen, és az is marad 4-5 óráig biztosan. Reggel meg nem egy nagy ördöngősség felforralni egy adag krémlevest, és beleönteni. Mellé vehetsz friss pékárút munkába menet. Vagy igazából így bármilyen ételt elvihetsz melegen, ami jól felmelegíthető: tésztaételek, főzelékfélék és egytálételek, natúr húsok, zöldségek, szószos ételek, stb.

Főtt tojás, rántott hús/sült hús kenyérrel, uborkával
mozzarella sajtgolyók kiflivel, paradicsommal
szendvics variálva, tojáskrém, rántottás, fasírtos, sajtos, szalámis, sonkás, kolbászos stb
rizsfelfújt, gyümölcs rizs, müzli, palacsinta, gofri, rakott édes tészták, túrókrém pirítóssal
Ha megeszed a rizst hidegen ahhoz bármi jól megy, tudod variálni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!