Ki milyen etelt visz magaval a munkaba?
Figyelt kérdés
Nyaron nem nagyon vittem semmit,mert tudni kel,hogy nincs hutonk.Ezert feltem,hogy nehogy valami megromoljon.Inkabb potoltunk a koleganokkel es rendeltunk,vagy vasaroltunk.Na hat ez eleg koltseges volt.Mindennap vasarolgatni.Most,hogy mar nincs annyira meleg inkabb vinnek ithonrol valami kajat.De a megszokott szendvics mar unalmas.Amit meg tudni kel,hogy se hutonk,se mikronk.Tehat se hutteni se melegiteni nem lehet.Na most ezeknek a korulmenyeknek megfeleloen ki mit ajanlana vagy mit vinne?2014. okt. 5. 08:44
1/15 anonim válasza:
Lehet, hogy hosszabb távon beruháznátok egy hütőre és egy mikróra. Fillérekért lehet kapni használtan is. Összedobjátok az árát, és elkezdtek spórolni a kaján. Én mindent viszek másnap, amit főzök. Mindig van maradék. De ha nincs, sütök egy rántottát paprikával, virslit, kolbászt melegitek, viszek kenyeret és mustárt. Lecsót, akár két napra. Szóval bármkit. Kevés pénzből, akár egy százasból meg van igy az ebéd. Több pénz marad másra.
2/15 anonim válasza:
Rántott hús, fasírozott, főtt tojás, tepertőkrém, majonézmentes saláták.
3/15 A kérdező kommentje:
uzleti tepertokremet lehet kapni valahol?
2014. okt. 5. 08:57
5/15 anonim válasza:
Lehet kapni üzletben tepertő krémet, de nem jó. Ráadásul laktózos, ami nálam kizáró tényező.
7/15 anonim válasza:
van olyan ételszállító, aki heti rendszerességgel rendelt ebédek mellé ingyen biztosít mikrot is.
8/15 A kérdező kommentje:
uzletbe
2014. okt. 5. 09:11
9/15 anonim válasza:
lehet kapni üzletit, de szerintem finomabb, amit te csinálsz.
10/15 A kérdező kommentje:
sajnos a korulmenyek adottak.se hutto se mikro.A mult honapba potoltunk ossze kavefozore.Abbol is majdnem botrany lett,hogy ki menyit hasznalja.Iljen a tarsasag.Ugyhogy inkabb maradnek fuggetlen.
2014. okt. 5. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!