Milyen ételt vigyen a párom munkába?
-pizza
-szalonnás quiche lorraine, spenótos lorraine
Reggelire gondolom még könnyebbet ehet, hiába dolgozik épitkezésen. A szendvicseit is varriálhatod, készíts mindenféle szendvics krémet (tojáskrém, kőrözött... most legutóbb májkrémet kevertem össze macisajttal meg mustárral, sóztam, borsoztam, petrezselyem is került bele, nagyon jó lett...).
Csinálhatsz ilyen kifliszerűséget is, amibe belesütsz egy virslit, vagy szintén valami buktaszerű és darált husit süss bele.
Készíthetsz fasírozottat is,az szerintem hidegen is nagyon finom. Ezt szendvicsbe is teheted vagy készítesz francia salátát és mellé adod a fasírtot.
Körözött,ezt is kenyérre kenheted
Rántott szelet is finom hidegen,ezt is nyugodtan csomagolhatsz neki
zsemlébe tölthetsz paradicsomos rántottát, tehetsz bele tükörtojást, csalamádé+fasírt, stefánia vagdalt, zsírban lesütött csirkemell, csirkemáj, oldalas, fokhagymás karaj, lecsós szelet, rántott párizsi, rántott sajt, rántott cukkini majonázzel, főtt virsli mustárral hotdog kiflibe, csinálhtasz neki hamburgert, sajtburgert is
hidegen jók a mákosguba, tejberizs, túrógombóc, nudli, szilvásgombóc, baconbe tekert csirkemáj, sajtos husok, mákos, grízes, lekváros, krumplis, káposztástészta, májkrémeskenyér, paradicsomos, olajos hal, kakaós kalács, pogácsa, csigák, kuglóf, főtt husok rizzsel, sültkrumpli-egy tepsibe megsütöd a félbevágott krumplikat és rá reszelt sajtot hozzá mehet vmilyen husi ez is táplaló
sajtos tészta, rizskoch lekvárral, palacsinta, molnárka, gofri, túrókrémek, tojáskrém, joghurt, kefír kiflivel, puffasztott rizs sajttal, gyümölcsök, befőttek,
Laktatóbb salik lencséből, rizsből, kölesből... húst is keverhetsz bele
Sós piték
házi pizzák
rántott zöldségek, zöldségfasirtok
Töltött zöldségek töltött sült kumpli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!