Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ételt vigyen a párom...

Milyen ételt vigyen a párom munkába?

Figyelt kérdés
Szóval, építkezésen dolgozik, és viszi a reggelit és az ebédet.Sajnos meleg ételt nem tud vinni, mert nincs lehetőség melegíteni.Így maradt a hideg élelem (felvágottak, szalámik, kolbász, szalonna, kenyér,paradicsm , paprika és társai...stb), de a helyzet az hogy már nagyon unalmas szegénynek heteken keresztül mindig ugyanazt enni.Adnátok ötleteket, miket pakpljak neki?!
2012. szept. 24. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Süss le lábosban sok zsírban fokhagymával tűzdelt pulykamellet, pár napig finom zsíros kenyeret és husit pakolhatsz neki, süthetsz tojáslepényt is sajttal megszórva, két kenyér között ez is finom. Most már hidegebbek jönnek nem romlik meg az étel, rántott hús majonézes salátával, kolbásszal töltött karaj, körözött, töpörtyűkrém is mehet.
2012. szept. 24. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Téle majd pakolhatsz hurkát-kolbászt, sült oldalast, kocsonyát is.
2012. szept. 24. 16:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Jók az ötletek!köszönöm!Már 2-3 napra meg is van!Várom még az ötleteket!
2012. szept. 24. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:

-pizza

-szalonnás quiche lorraine, spenótos lorraine

Reggelire gondolom még könnyebbet ehet, hiába dolgozik épitkezésen. A szendvicseit is varriálhatod, készíts mindenféle szendvics krémet (tojáskrém, kőrözött... most legutóbb májkrémet kevertem össze macisajttal meg mustárral, sóztam, borsoztam, petrezselyem is került bele, nagyon jó lett...).

Csinálhatsz ilyen kifliszerűséget is, amibe belesütsz egy virslit, vagy szintén valami buktaszerű és darált husit süss bele.

2012. szept. 24. 16:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Készíthetsz fasírozottat is,az szerintem hidegen is nagyon finom. Ezt szendvicsbe is teheted vagy készítesz francia salátát és mellé adod a fasírtot.

Körözött,ezt is kenyérre kenheted

Rántott szelet is finom hidegen,ezt is nyugodtan csomagolhatsz neki

2012. szept. 24. 16:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem veszel egy ételhordó termoszt? Én abban hordtam, főleg másodikat. Ha levest vittem, azt meg a teás termoszba öntöttem. Azért hosszú távon az egészség megéri a beruházást. Míg az a rengeteg kenyér valamivel nem tesz jót a kilóknak, a koleszterinnek.:)
2012. szept. 24. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:

zsemlébe tölthetsz paradicsomos rántottát, tehetsz bele tükörtojást, csalamádé+fasírt, stefánia vagdalt, zsírban lesütött csirkemell, csirkemáj, oldalas, fokhagymás karaj, lecsós szelet, rántott párizsi, rántott sajt, rántott cukkini majonázzel, főtt virsli mustárral hotdog kiflibe, csinálhtasz neki hamburgert, sajtburgert is

hidegen jók a mákosguba, tejberizs, túrógombóc, nudli, szilvásgombóc, baconbe tekert csirkemáj, sajtos husok, mákos, grízes, lekváros, krumplis, káposztástészta, májkrémeskenyér, paradicsomos, olajos hal, kakaós kalács, pogácsa, csigák, kuglóf, főtt husok rizzsel, sültkrumpli-egy tepsibe megsütöd a félbevágott krumplikat és rá reszelt sajtot hozzá mehet vmilyen husi ez is táplaló

sajtos tészta, rizskoch lekvárral, palacsinta, molnárka, gofri, túrókrémek, tojáskrém, joghurt, kefír kiflivel, puffasztott rizs sajttal, gyümölcsök, befőttek,

2012. szept. 24. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Laktatóbb salik lencséből, rizsből, kölesből... húst is keverhetsz bele

Sós piték

házi pizzák

rántott zöldségek, zöldségfasirtok

Töltött zöldségek töltött sült kumpli

2012. szept. 24. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!