Október 23 hosszú hétvégéjén mit fogtok főzni?
Azért kérdezem, mert havonta 1x van lehetőségünk csak bevásárolni, és holnap után fogunk menni, és ötleteket szeretnék gyűjteni, mert vendégeink is jönnek. Összesen 7 fő.
Előre szoktam heti listát készíteni, hogy mit főzök, de ilyenkor az ünnep felülírja.
Ennyire előre még nem tervezek, és nem is tartom a "négynapos ) ünnepet.de azért, leírom, amik az eszembe jutottak, hogy a közeljövőben főzni fogok.
Bakonyi gombás sertésszelet nokedlivel,vadas zsemlegombóccal,tárkonyos raguleves utána máglyarakás, babos-csülkös-savanyúkáposzta, bácskai rizseshús, pörkölthússal töltött bepanírozott palacsinta krumplipürével, tepsiskrumpli (húsos-hagymás- palacsintatésztás-sajtos )halászlé vagy tejfölös harcsapaprikás kapros-juhtúrós nokedlivel(majd a horgász szerencsétől függ ):)
krémlevesek szezonális zöldségekből, pácolt tarja, vajas petrezselymes krumplival,mustáros-hagymás (pác ) rántotthús, csirke, vagy karaj,gombás töltelékkel töltött csirkecombok, almás lilakáposztával, sültkrumplival.
Aztán ember tervez, isten végez alapon majd addig ezekből válogatunk, de lehet, hogy újabbak is eszembe jutnak majd :))
Hát igen... észrevettem....
nem tudom mi ebbe neki az öröm
Nem is Rád gondoltam, hogy bárkit is lepontoznál kedves kérdező, a tapasztalat ugyanis, hogy a kérdezőknek tetszenek a válaszok, de valakik, valamilyen oknál fogva jól lehúzzák a kérdező számára hasznos válaszokat is.
Egy ideje (bár régebben is voltak )egyesek igencsak jól szórakoznak.
De ne is témázzunk ezen, remélem,hogy sikerül összehozni
megfelelő menüt a vendéglátáshoz. Sok sikert mindenesetre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!