Hogyan vehetném rá, hogy másképp főzzön?
Párom anyukájáról lenne szó.
Úgy alakultak a dolgok, hogy a páromhoz "kellett" költöznöm, mert így könnyebben intézhető az iskolába járásom. (Első szakma, 5 percnyire van a suli)
Szeretem az anyukáját, aranyos, lehet vele beszélgetni, jól is főz, de szinte mindig ugyan azokat.
Tudom, ez legyen életem legnagyobb gondja, de már nagyon unom, hogy 3 hónapja szinte mindig ugyan az van.
A kajából különösebben nincs hiány, amikor hazalátogatunk mindig hozok húst, tojást, meg egyéb segítségeket, amit épp tudnak anyukámék adni, szóval ilyen szempontból különösebben nincs gond, meg megértjük, ha dolgozik vagy már fáradt.
Többször is felajánlottuk már, hogy elvállaljuk a főzést, nekünk nem probléma, ha fáradt, akkor pihenjen, de mindig csak legyint, hogy megcsinálja ő.
(A menü igazából annyi szokott lenni, hogy húsleves [ez szinte mindig, kéthavonta 1x más] sült/rántotthús és sültkrumpli, esetleg valami nagyon száraz tésztaétel. Havonta 1x más.
Én otthon megszoktam, hogy változatos a kaja, pedig mi sem élünk olyan jól.
Nyíltan nem merjük neki megmondani, mert amikor egyszer párom megtette, nagyon felkapta a vizet.
Köszönöm a válaszokat!
Ezt majd kipróbáljuk, bár ezzel is az a baj, hogy rengetegszer kérdezem meg, hogy segítsek-e neki valamiben, de mindig nemlegest választ kapok. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!