Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a kedvenc fűszeretek?

Mi a kedvenc fűszeretek?

Figyelt kérdés
Nekem a szegfűszeg, fahéj, szegfűbors, kömény, kapor, gyömbér, szerecsendió. Ebben a sorrendben.
2014. szept. 27. 14:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb kedvencem a friss rozmaring, annyira intenzív.

Nagyon szeretek kb. minden fűszert, de elsősorban kakukkfű, levendula, bazsalikom, majoranna, zsálya.

2014. szept. 27. 14:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Hm.. tényleg a zsálya! Olyan ritkán használok, pedig nagyon szeretem. Nagyon intenzív az íze és nem illik minden ételhez sajnos
2014. szept. 27. 14:14
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Só.

Nyertem.

2014. szept. 27. 14:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Majoranna.
2014. szept. 27. 14:52
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
sót és borsot használok a legtöbbet.
2014. szept. 27. 16:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Bazsalikom,tárkony, kömény, babér, koriander, petrezselyem, snidling, kapor, sütikbe a szegfűszeg, fahéj, vanilia, gyömbér,reszelt citrushéj.

De azért ezeknél többet is használok, igyekszem változatosan fűszerezni.

2014. szept. 27. 16:56
 7/12 anonim ***** válasza:
93%

Kevés fűszert használok, mert az alapanyagaim íze annyira jó, hogy sokszor nem kell, természetesen egyes ételeknél elkerülhetetlen a dolog. Mostanában elkezdtem használni a szegfűszeget (nem tudom megunni, remek illatos, aromás cucc)...

A szerecsendió is fel tud dobni bizonyos ételeket s az is igen illatos. A vanília mindig is nagy kedvencem volt és a fahéjat is kedvelem. A kakaó fűszernek minősül? :) Mindenesetre az illatos fajtát szeretem abból is. Aminek a dobozába beleszagolva máris jobb az ember napja.

Legtöbbször azt használom, amit anyám is anno: só, bors, paprika, olykor kömény.

A párom pedig curryt használ rengeteget, sokfélét.

2014. szept. 27. 17:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
fahéj, vanília, oregánó, fokhagyma, kömény, szójaszósz
2014. szept. 27. 20:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

fokhagyma,curry,majoranna,koriander,baharat,delikat,bazsalikom.

egy nagyon jo fuszerkeverekem ( sajat recept)

koriander,bors,komeny,chili,fokhagymapor,bors,majoranna,curry,pirospaprika. na ebbol olyan keverekem van hogy az hihetetlen.. ISTENI FINOM :D hasonlit a kfc csirkefuszerhez ( meg a vegen meglesz az eredeti recept is ;) :D )

2014. szept. 27. 21:14
 10/12 A kérdező kommentje:

Milyen fűszer az a baharat?

Még sosem hallottam róla.

2014. szept. 28. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!