Hogyan lehetne tintahalat sütni/rántani úgy hogy ne fröcsköljön annyira?
Tintahalat ugyan még soha nem készítettem, de szerintem bármennyire itatod is le róla a vizet, fröcskölni fog, mert mégiscsak tengeri herkenytyű, és tele van vízzel.
Viszont a tipp: van egy ilyen micsoda, ami olyan anyagból van, mint egy szűrő, és a serpenyő fölé lehet borítani, mikor kirántasz valamit. Nem tudom, hogy ennek a fröcsögésgátló izének mi a spéci neve, de szerintem bármelyik áruház edényeket árusító részlegén be lehet szerezni. Van neki kis nyele is, lényegében egy fémkarikára van kifeszítve a szitaszerű cucc, és ha fedi a serpenyődet, akkor nyert ügyed van.
Nekem bejött a dolog, de lehet, hogy mások majd okosabb megoldásokat tudnak mondani. :)
nagyon szépen köszönöm a tanácsokat
de azért még nyugodtan írhattok :)
remélem bejönnek majd a tippek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!