Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehetne tintahalat...

Hogyan lehetne tintahalat sütni/rántani úgy hogy ne fröcsköljön annyira?

Figyelt kérdés
van-e valami pratikus tipp? előre is köszönöm a válaszokat :)
2008. aug. 10. 12:31
 1/3 anonim válasza:
100%

Tintahalat ugyan még soha nem készítettem, de szerintem bármennyire itatod is le róla a vizet, fröcskölni fog, mert mégiscsak tengeri herkenytyű, és tele van vízzel.


Viszont a tipp: van egy ilyen micsoda, ami olyan anyagból van, mint egy szűrő, és a serpenyő fölé lehet borítani, mikor kirántasz valamit. Nem tudom, hogy ennek a fröcsögésgátló izének mi a spéci neve, de szerintem bármelyik áruház edényeket árusító részlegén be lehet szerezni. Van neki kis nyele is, lényegében egy fémkarikára van kifeszítve a szitaszerű cucc, és ha fedi a serpenyődet, akkor nyert ügyed van.


Nekem bejött a dolog, de lehet, hogy mások majd okosabb megoldásokat tudnak mondani. :)

2008. aug. 10. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Még egy tipp: hasonlóan mint a májat, villával szurkáld meg több helyen sütés előtt.
2008. aug. 10. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a tanácsokat

de azért még nyugodtan írhattok :)

remélem bejönnek majd a tippek :)

2008. aug. 14. 20:56

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!