Az eredeti tatárbifsztek receptjét ki tudja? Mennyivel (hány nappal) előbb keverjem be?
Köszi:) még annyit-mert gondolom addig fagyóban lesz hús -, hogy teljesen szobahőmérsékletű legyen, amikor összegyúrod, másképp a vaj darabokban összefagy és birkózhat vele az ember, hogy minden darabkája elolvadjon a kezében.
Finom lesz , hidd el. Sok sikert.
üdv.
Köszi, hogy írtál, nagyon drukkolok Neked :)
Nálunk 2 kenyérpirító is forgalomba szokott lenni, mert nem győzzük eggyel :)
Hidd el, hogy nagyon finom lesz összeérve, hisz már az illata is sejteti.
Kellemes vendéglátást és sok sikert :)
Jaj, nagyon örülök, hogy sikerült. tényleg tiszta szívemből, ma már a második jó hír, remélem tényleg szép lesz ez a nap :)
És valóban minél többször fogod készíteni, mindig jobban rá fogsz érezni a fűszerezésre is.
Neked is legyen szép napod, szeretettel üdvözöllek -e-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!