Hogyan mentsem meg a sajtkrémlevest a víz íztől?
Figyelt kérdés
Ismerősöm receptje alapján csináltam: 2l vízbe (picit még kevesebb is lett) belenyomtam egy tömlős sajtos (Mizosat), ezt feltettem főni, amikor már meleg lett belereszeltem 10 dkg trappista sajtot,s egy cikk fokhagymást is, csináltam rá egy habarást (kis tejszín+ liszt), ezt ráöntöttem ,mialatt forrt, az állaga az jó lett, de az íze.. :/ A vízet érzem rajta leginkább. Az illata is csalogató..2014. szept. 17. 13:54
1/5 anonim válasza:
Legközelebb tegyél bele több tejszínt, vagy pedig tejjel főzd. Illetve a fűszerek sem ártanak bele... Só, bors, esetleg szerecsendió, ki mit szeret. 24L :)
2/5 A kérdező kommentje:
Fűszerek mentek bele: bors, delikát stb.. :/
2014. szept. 17. 14:00
3/5 anonim válasza:
Én ezt a mennyiséget kb. 1 liter vízhez szoktam adni.
4/5 anonim válasza:
Akkor a bibi ott van a dologban, hogy vízzel főzted, és szerintem a 2 liter vízhez kevés a sajt mennyisége is. Több tejszín, vagy pedig tej, ez lehet a megoldás. Plusz ha készítesz hozzá pirított kenyérkockát, akkor arra is reszelhetsz sok sok sajtot, így kapsz egy markánsabb ízvilágú levest. 1-es voltam ismét :)
5/5 anonim válasza:
A Delikátot pedig felejtsd el. Sok felesleges adalék van benne, használj inkább természetes fűszereket, azok még olcsóbbak is.
Soha nem főztem a sajtot, csak a kész levesbe reszeltem bele, de nem trappistát, hanem valódi sajtot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!