Elrontott Sajtkrémlevest hogy lehet megmenteni?
Figyelt kérdés
Megpróbáltam csinálni Sajtkrémlevest de valahogy csak liszt és hagyma íze lett a sajtot nem lehet benne érezni tettem bele: tejet,lisztet,vajat,hagymát,Füstölt és sima sajtot,szerecsendiót,sót és borsot.Nem tudja megmondani valaki hogy hogyan tudnám még meg menteni és hogy mákor mit csináljak másképpen?2012. febr. 8. 20:22
1/5 anonim válasza:
esetleeg kenhetős tömlős sajttal próbálkozhatnál... vagy mééég rendes sajtot. Ha most rossz, rosszabb már talán nem lesz :)
2/5 anonim válasza:
Ha van otthon főzőtejszined azt is tehetsz bele.
3/5 anonim válasza:
Én egy jó adag trappista sajtot kevernék bele, az talán feljavítja.
Legközelebb: fehér mártást csinálj vajból, lisztből, esetleg hagymát is rakhatsz bele, felengeded tejjel (esetleg fele vízzel, alaplével hogy ne legyen annyira tömény), és zutty bele a trappista, és egy kicsi füstölt sajt. + fűszerek, és ennyi. Én nem szoktam krémsajtot tenni bele, mert tömény lesz. Pirított kenyérkockával tálalom (lehet venni fokhagymás kifli szeleteket, isteni).
4/5 anonim válasza:
Nem tudom milyen sajtot raktál bele, de érdemes nagyon intenzív ízűt használni, akkor biztosan érezhető lesz a sajt jelenléte is :)
Tejszín valóban dobhat rajta.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönőm a segítségeket de másfél liter tej viz és tejszin keverék után is lisztvizű sajnos ki kell önteni
2012. febr. 8. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!