Karfiolhoz valami jó recept?
Figyelt kérdés
Karfiolból szeretnék készyteni valamilyen ételt, a sütöben elkészítve sütve. Valami jó recept? Ne írjatok rakott karfiol receptet nekem, mert az nem szeretnék készíteni!2010. jan. 19. 18:59
1/4 anonim válasza:
én dubary csirkét szoktam belőle, nagyon nagyon szeretjük
2/4 anonim válasza:
Ragulevest lehet, én csirkével szoktam,más is jó.A húst felteszem főni levesnek,KB20p-után beleteszem a karfiolt,kevés sárgarépát,egy pici hagymát egészben,Ha felfort,egy kis lisztel behabarom,ha megint felfort,teáskanállal beleszaggatom a griz nokedlit,még 20p-ig főzöm lassan.Alényege az hogy az egéssz együtt fő meg,össze fő.Renkívül finom,ha sűrű lenne,öntsd föl egy kicsit.Gríznokedli készítése-1-egész tojás,fele gríz,fele liszt,só.Villával összekeverem,hogy lágy maradjon,nem kell vele várni,ha szaggatás közben sűrűsödne szedj rá egy kis levest,keverd be,és folytathatod.Mélyhűtözhető-úgy is nagyon finom marad,gyerekek nagyon szeretik.ZS
3/4 anonim válasza:
Ez a nagy kedvencem-a karfiolt sos vízben puhára főzöm,majd villával összetöröm,ha kihűlt teszek hozzá 1 egész tojást,fűszerezem-bors is mehet-és nem sok lisztet,csak annyit,hogy formázható legyen.Kicsit ragad,mert puha,fasírt formákat készítek,lisztbe megforgatom,gyorsan kisütöm.Ez utazáshoz,munkahelyre elvihető.Ugyan ez készíthető minden zöldséggel,üveges gombával.borsóval,káposztával.A rizs fasírt is így készül ,liszt helyett kicsit elfőzőtt,puha,hideg rist keverek zldséggel-majonéz illik hozzá.Zs
4/4 anonim válasza:
A karfiol nem szereti a sütőben sütést,ízetlen lessz,és felszedi az olajat.Hús mellé a sütőbe szoktam tenni egész sárgarépát,az nagyon finom,Zs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!