Milyen krémet készítsek mézből, pudingporból?
Figyelt kérdés
Vettünk múltkor készre sütött nagy tortalapokat, és valamilyen mézes krémet szeretnék bele csinálni, de még sosem csináltam ilyesmit. Egy jó receptre lennék kíváncsi.2014. szept. 15. 10:37
1/1 anonim válasza:
Szerintem a mézet a tortalapba szokták tenni, nem a krémbe, attól folyós lesz a krém. Pudingból én szoktam csinálni tortakrémet, Dr Oetker hidegen kikeverhető vanília pudingot felverek tej helyett fél liter tejszinnel, nagyon finom krém tortákba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!