Sikerülni fog így a nokedli?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy úgy csinálnám a nokedlit, hogy nem kiszaggatom, hanem egyben serpenyőben kis vizen megfőzöm a tésztát, aztán szeletelem mint a pizzát és erre tálalom a ragut. De vajon meg fog főni így a nokedlitészta?
A tészta vastagságát szeretném legalább egy centisre, víz ellepje, ha elfő, pótolom, bár az se lehet baj, ha kicsit megsül.
Jó ötlet, sikerülhet, vagy maradjak a hagyományos nokedlinél?
2014. szept. 3. 13:42
1/9 anonim válasza:
egyben? ne próbáld meg szerintem.
2/9 anonim válasza:
Ezt a módszert csak akkor próbáld ki, ha van más ennivaló. Ha nem sikerül, és ki kell dobni (van rá esély), akkor se éhezz(etek)! Egyébként létezik olyan étel, amikor tésztát egyben kell megfőzni, vízben vagy gőzben (knédli, gőzgombóc), de az jó sokáig tart. Amúgy kisérletező típus vagy? Sok sikert!
4/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ehetetlen lesz, legfeljebb szokatlan.
6/9 anonim válasza:
A nokedlitészta annál hígabb, nem marad egyben, szétfolyik.
7/9 *Victorique* válasza:
hát sokat reformálok én is, de ezt nem próbálnám ki :)
8/9 anonim válasza:
Végül hogy döntöttél nokedli ügyben?
9/9 anonim válasza:
Bizarr ötletnek tűnik:)
De ajánlom, hogy olvasd el a "serpenyős pizza " receptjét,
(köze nincs a pizzához ) de annak egy nagyon finom tésztája van, azt is ki kell csak keverni és serpenyőben sütni a feltéttel.Finom szerintem, és valahogy hasonló a te elképzelésedhez, de nem vízben főtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!