Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy süssem meg a fasírtot,...

Hogy süssem meg a fasírtot, hogy a külseje ne égjen meg, de a belseje se maradjon nyers?

Figyelt kérdés
Valahogy mindig elbénázom, na de majd ma..Ha segít valaki bármilyen recepttel, tanáccsal! Köszönöm!!
2014. aug. 31. 11:39
1 2
 11/13 gömbicica ***** válasza:
100%

pfu lemaradt!!!!

Akkor maradhat nyers a belseje ha tul vastagra hagyod, tehát gombócban -lapitsd el- vagy ha tul forró volt az olajad, és gyorsan megsült a külseje.

Mikor beleereszted a meleg olajba a huspogácsát és nagyon serceg, akkor forró már az olajad((((

Viszont ha csak megül benne, akkor viszont még hideg. én pici csipet morzsát szoktam az olajba szórni, ha felpezseg,akkor mehetnek bele a fasirtok)

2014. aug. 31. 13:38
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

Soha nem szoktam morzsába forgatni a fasírtot. Darált húst, áztatott fehérkenyeret, tojást, sót, borsot, vöröshagymát teszek bele, a gombócokat forró olajba teszem, majd csökkentem a hőfokot. Ha már mindkét oldala piros, akkor már nem nyers belül.

Kenyér helyett zsemlemorzsát tenni csak akkor szabad, ha a masszát hagyod pár óráig állni, hogy felvegye a hús nedvességét, különben ehetetlen lesz.

2014. aug. 31. 14:45
 13/13 anonim válasza:
Döbbenetes ajánlatok.De maradjunk az egyszerűségnél és az ésszerűségnél.A húspogácsák elkészitését követően panirozva vagy anélkül,tedd a fehevitett zsiradékba,villa legyen a kezedben és a fasirtok közepébe szúrd bele két helyen,majd pár másodperc mulva forditsd át őket a serpenyőben és ezt az oldalát is szúrd meg.Igy biztosan átsül a közepe is.
2017. szept. 28. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!