Hogy süssem meg a fasírtot, hogy a külseje ne égjen meg, de a belseje se maradjon nyers?
pfu lemaradt!!!!
Akkor maradhat nyers a belseje ha tul vastagra hagyod, tehát gombócban -lapitsd el- vagy ha tul forró volt az olajad, és gyorsan megsült a külseje.
Mikor beleereszted a meleg olajba a huspogácsát és nagyon serceg, akkor forró már az olajad((((
Viszont ha csak megül benne, akkor viszont még hideg. én pici csipet morzsát szoktam az olajba szórni, ha felpezseg,akkor mehetnek bele a fasirtok)
Soha nem szoktam morzsába forgatni a fasírtot. Darált húst, áztatott fehérkenyeret, tojást, sót, borsot, vöröshagymát teszek bele, a gombócokat forró olajba teszem, majd csökkentem a hőfokot. Ha már mindkét oldala piros, akkor már nem nyers belül.
Kenyér helyett zsemlemorzsát tenni csak akkor szabad, ha a masszát hagyod pár óráig állni, hogy felvegye a hús nedvességét, különben ehetetlen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!