Milyen melegszendvicskrémet szoktatok csinálni?
Én nagyon szeretem a tonhalas meleg szendvicset:darált tonhalat összekeverem zöldbabbal és hagymával,majd ízlés szerint fűszerezem...nagyon finom :)
gomba krémet szoktam még,sajtkrémeset(mackó tömlős sajt,trappista,edami sajt + ízlés szerint amit akarsz)
tojásos halpástétom:darált tonhal,2 db főtt tojás le reszelve,margarin,mustár,só,bors,1 fej reszelt hagyma,1 gerezd reszelt fokhagyma (jó pépesre összeverem akár botmixerrel,hogy kenhető legyen)pirítóssal nagyon finom :)
Én mostanában szoktam rá a házi krémekre. Készítettem sima körözöttet köménymag nélkül(ki nem állhatom), fokhagymával vagy lilahagymával nagyon jó.
Az egyik legjobb krémem a répakrém. Répát le kell reszelni a sajtreszelőn (kis lyukú), hozzáadni annyi majonézt és tejfölt amennyit felvesz(nem sok). Kis fokhagyma, só bors...isteni!
Avokádó krém, tojáskrém...ezeket mindmind pirítósra kenve baromi jó!
Bocs, hogy ezek nem melegszendvicsek, csak gondoltam adok pár ötletet.
A melegszenvicset én löncshúsból csinálom, margarin, kis tejföl, hogy könnyebb legyen, só, bors, majoranna, mustár, pirospaprika, (ízlés szerint ketchup). Nagyon finom, próbáld ki!
Szia! csinálj házi máspástétomot.ha akarod leírom, hogy szoktam én csinálni.
melegszendvicskrém.25 dkg zalai felvágottat ledarálni,hozzáreszelni 15 dkg sajtot, fokhagyma, piros arany,mustár izlés szerint. tejfölt annyit, hogy jól kenhető legyen.tetejére is mehet egy kis reszelt sajt.
mi vacsorára a kenyérre kenve a gázsütőben szoktuk megsütni a sajt ráolvadásáig. nagyon finom és kiadós.
üdv-eri-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!