Kókuszgolyó? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ha a kókuszgolyóba rumaroma helyett rendes rumot teszek, akkor finom lesz?2014. aug. 24. 00:34
1/5 anonim válasza:
Természetesen az lesz, főleg ha szereti a fogyasztója a rumot. Viszont gyereknek nem adható, mert valamennyi alkohol marad(hat) benne.
2/5 anonim válasza:
Ja, s ha darált kekszből készülő, tehát sütés nélküli golyóról kérdezel, a teljes alkoholtartalom megmarad.
Óvatosan kell adagolni, mert ha túl sok, nagyon elrontja.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
Igen, sütés nélkülire gondoltam. Igazából nem tudom mennyire szereti a társaság a rumot :/
2014. aug. 24. 01:36
4/5 anonim válasza:
Akkor kérdezd meg tőlük! Szerintem ez az egyetlen kiskapu... :-\
5/5 Phoney válasza:
A kókuszgolyót hagyományosan nem rendes (valódi) rummal készítették, mert az nem nagyon volt. A „magyar rum” az elmúlt 150-200 évben olyasmi volt, amilyet ma Sütő likőr, Portorico rum-verschnitt, illetve Stroh és Spitz Inländerrum néven kapsz. Más íze van, mint a tényleges rumnak. Ezekkel viszont jobb ízű lesz, mint rumaromával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!