Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kókuszgolyó mascarponéval?

Kókuszgolyó mascarponéval?

Figyelt kérdés

Mindig szoktam a kókuszgolyóba egy kevés lágy vajat tenni, amitől kihűlve szépen tartja a formáját.

Jelenleg nincs vajam, csak sütőmargarin és mascarpone.

melyiket ajánljátok bele. persze lesz bele lekvár, magozott meggy (nincs leve ) rumaroma is.



2014. júl. 12. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Margarint tennék bele, szerintem az jobban dermed, mint a mascarpone.
2014. júl. 12. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Kicsi mascarpone és a többi margarin. Az utóbbi megadja a szilárdságot, előbbi pedig dob az ízén, közelíti a vajhoz.
2014. júl. 12. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Óh, köszönöm mindkettőtöknek, tényleg így belegondolva a kettőt kombinálva jó lesz. (remélem legalábbis )
2014. júl. 12. 16:02

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!