Kókuszgolyó mascarponéval?
Figyelt kérdés
Mindig szoktam a kókuszgolyóba egy kevés lágy vajat tenni, amitől kihűlve szépen tartja a formáját.
Jelenleg nincs vajam, csak sütőmargarin és mascarpone.
melyiket ajánljátok bele. persze lesz bele lekvár, magozott meggy (nincs leve ) rumaroma is.
2014. júl. 12. 12:47
1/3 anonim válasza:
Margarint tennék bele, szerintem az jobban dermed, mint a mascarpone.
2/3 anonim válasza:
Kicsi mascarpone és a többi margarin. Az utóbbi megadja a szilárdságot, előbbi pedig dob az ízén, közelíti a vajhoz.
3/3 A kérdező kommentje:
Óh, köszönöm mindkettőtöknek, tényleg így belegondolva a kettőt kombinálva jó lesz. (remélem legalábbis )
2014. júl. 12. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!