Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kókuszgolyó készítésénél az...

Kókuszgolyó készítésénél az összeállításhoz a meggybefőtt levét tudom helyettesíteni valami mással?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy kevés lesz a meggybefőtt leve, szerintetek lehetne valami mással helyettesíteni amíg nem tudom formázni?
2014. máj. 29. 07:44
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
tejjel ,potolhatod,vagy lekvárral.
2014. máj. 29. 07:51
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Kãve.
2014. máj. 29. 07:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!
2014. máj. 29. 08:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Lekvár és rumaroma vagy egy kis rum.
2014. máj. 29. 08:18
 5/9 anonim ***** válasza:
30%
Erős kávét főzz, cukor nélkül!
2014. máj. 29. 08:24
 6/9 anonim válasza:
33%
Tejjel! Szerintem szörnyű ha kávé íze van a kókuszgolyónak! Ez az erős kávé cukor nélkül borzalmasan hamgzik!
2014. máj. 29. 09:13
 7/9 anonim ***** válasza:
27%

Veletlenul sem tennek kavet a kokuszgolyoba, szerintem borzalmas ize lenne.

Kerdezo, potolhatod lekvarral, tejjel, gyumolcslevel siman.

En egyebkent kokusztejjel es kokuszzsirral keszitem, meg persze natur kakaoporral es a kozepebe egy mogyorot szoktam tenni,( mert van a kertunkben mogyorobokor, igy adott a helyzet:)), de probaltam mar mandulaval is, ugy is nagyon finom.

De a kavet nem ajanlom.

2014. máj. 29. 10:37
 8/9 anonim ***** válasza:
31%

Hat én világ életemben csak olyan kokuszgolyoval találkoztam, ami keksz, kave, kakaopor , cukor es kokuszreszelek felhasználásával keszült, illetve egyszer ettem meggyel töltöttet is.

Nekem lekvár nagyon nem illik bele, se gyumolcsle.

2014. máj. 29. 10:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Ízlés dolga ez is, mint annyi minden a gasztronómia területén... Nekem is jobban illene bele a kávé, mint a gyümölcs, főleg, ha van benne kakaó. A házi készítésű csokimból kihagyhatatlan a kávé, annyira jók együtt a kakaóval. De én szeretem a kávét.

Ha már gyümölcsös, a leírás alapján, akkor viszont én is inkább a lekvár felé hajlanék, de ez tényleg ízlés dolga. Ha csak formázni kell, kókusztejjel is próbálkoznék, az szinte mindig van nekem itthon.

2014. máj. 29. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!