Kókuszgolyó készítésénél az összeállításhoz a meggybefőtt levét tudom helyettesíteni valami mással?
Veletlenul sem tennek kavet a kokuszgolyoba, szerintem borzalmas ize lenne.
Kerdezo, potolhatod lekvarral, tejjel, gyumolcslevel siman.
En egyebkent kokusztejjel es kokuszzsirral keszitem, meg persze natur kakaoporral es a kozepebe egy mogyorot szoktam tenni,( mert van a kertunkben mogyorobokor, igy adott a helyzet:)), de probaltam mar mandulaval is, ugy is nagyon finom.
De a kavet nem ajanlom.
Hat én világ életemben csak olyan kokuszgolyoval találkoztam, ami keksz, kave, kakaopor , cukor es kokuszreszelek felhasználásával keszült, illetve egyszer ettem meggyel töltöttet is.
Nekem lekvár nagyon nem illik bele, se gyumolcsle.
Ízlés dolga ez is, mint annyi minden a gasztronómia területén... Nekem is jobban illene bele a kávé, mint a gyümölcs, főleg, ha van benne kakaó. A házi készítésű csokimból kihagyhatatlan a kávé, annyira jók együtt a kakaóval. De én szeretem a kávét.
Ha már gyümölcsös, a leírás alapján, akkor viszont én is inkább a lekvár felé hajlanék, de ez tényleg ízlés dolga. Ha csak formázni kell, kókusztejjel is próbálkoznék, az szinte mindig van nekem itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!