Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Létezik olyan kókuszgolyó...

Létezik olyan kókuszgolyó recept, amihez nem kell meggybefőtt vagy annak a leve? Valami nagyon finomat szeretnék! És a kókusztekercs is érdekelne!

Figyelt kérdés
2008. nov. 25. 12:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltetlen kell meggy a kokuszgolyoba. Mi kaveval es vizzel keverjuk ki a masszat is, nem hasznalunk meggy levet.

A keksztekercset is ugyanazzal a masszavam csinaljuk es porcukrot keverunk ki vajjal es kokuszreszelekkel, es azzal kenjuk ki mielott feltekerjuk.

2008. nov. 25. 13:02
 2/8 A kérdező kommentje:
És az összetevők mennyisége?Már számtalan recepttel próbálkoztam,de egyik se volt az igazi!
2008. nov. 25. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hozzávalók:

1/2 kg darált keksz

1/2 kg porcukor

15 dkg kakaópor

1 /2dl rum

kb. 3 dl erős kávé

kókuszreszelék

Egy nagy tálban összekeverjük a darált kekszet a porcukorral és a kakaóporral, majd hozzáadjuk a rumot, a kávét, amiből sohasem pont 3 dl kell. (Fontos hogy a massza ne legyen híg!) Ha alaposan összekevertük a masszát, egy kis tálba vizet engedünk, egy másikba pedig beleszórjuk a kókuszreszeléket, megvizezzük a tenyerünket, és apró golyókat formálunk a masszából. A kis golyókat kókuszreszelékbe forgatjuk.

2008. nov. 25. 13:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kávé helyett tejjel keverem. Isteni
2008. nov. 25. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező bele meggyet rakni, ízlés dolga :-) anélkül is finom.
2008. nov. 25. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!!! én tudok egy olyan receptet amibe se rum, se pedig kakaó nem kell. Nagyon finom, ha szeretnéd a receptet majd megkeresem. Maga a golyó sima fehér, nincs benne semmi, és kókusz reszelékkel van beszórva, ha kell mondom a receptet.
2008. nov. 25. 15:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Szívesen venném az utolsó válaszadó receptjét is!:)
2008. nov. 25. 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:
az utolsó válaszadó vbagyok: most nem tudom leírni, csak azért mondom, hogy ne aggódj nem felejtettelek el, majd pénteken ha lesz időm pihenni szólok, és már írom is
2008. nov. 26. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!