Torta postázása. Milyen krémmel csináljam?
A barátom lengyel, novemberben lesz a szülinapja és szeretnék neki tortát sütni, de tudom, hogy nem lesz Magyarországon akkor.
Így marad a posta.
A csomag 3 nap alatt ér oda, így olyan ötleteket szeretnék kérni, ami biztosan nem romlik meg és torta fazonban elkészíthető.
Előre is köszi
Hát én biztosan nem küldeném postával! Maximum valami csomagszállító céggel. De a süthető gyurmából készült torta biztos kibírja a postázást is.
(Én inkább a lakóhelyéhez közeli cukrászdából rendelnék házhozszállítással valamit)
# 1 - lakóhelyéhez közeli cukrászdából rendelnék házhozszállítással
Csak abban nincs a pláne! Az öröm, a meglepetés, nem akkora.
mindegy. ugyse vigyaznak ra es nem fig egyben odaeerni.
egyaltalan nem gaz a helyi cukbol rendelt se..csakhat utana kell nezni melyik finom meg vmilyen nyelven rendelni...
majd visszajon es akkor...vagy kimesz meglepni. vagy axddig mar nem is jartok...
Kettes, ne érts félre, én is jobban szeretem magam sütni, személyesebb, és finomabb is, mint egy cukrászdai, de azért van egy bizonyos határ na. Szerintem nem lenne túl jó meglepetés a dobozt kinyitva egy nagy kupac habos moslékot találni benne.
(egyes voltam)
Köszönöm a válaszokat, a Sz@mosnak van egy zsúrtortája, ami elég tömörnek tűnik, azt hiszem az lesz belőle.
Sajnos egy nagyon apró faluban lakik, amihez a legközelebbi város 30 km-re van, ha vállalják is a házhozszállítást, a gatyám rámenne.
Mégegyszer köszi, mentek a zöld kezek
nem latok senkinel %-ot, nem ment zold kez, bar nekem mindegy.
szomszedmnak tokre kiszivacsozott parnazott tabletet tortek ossze.
"tokre kiszivacsozott parnazott tabletet tortek ossze."
De akkor már egy kocsi ment keresztül rajta.
Nem tudom, hogy jön ilyesmi létre. Már bort is küldtem postán, méghozzá drágát. Szüken 52000 Ft-os palack.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!