Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Torta postázása. Milyen...

Torta postázása. Milyen krémmel csináljam?

Figyelt kérdés

A barátom lengyel, novemberben lesz a szülinapja és szeretnék neki tortát sütni, de tudom, hogy nem lesz Magyarországon akkor.

Így marad a posta.

A csomag 3 nap alatt ér oda, így olyan ötleteket szeretnék kérni, ami biztosan nem romlik meg és torta fazonban elkészíthető.

Előre is köszi

2014. aug. 18. 20:40
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát én biztosan nem küldeném postával! Maximum valami csomagszállító céggel. De a süthető gyurmából készült torta biztos kibírja a postázást is.

(Én inkább a lakóhelyéhez közeli cukrászdából rendelnék házhozszállítással valamit)

2014. aug. 18. 21:09
 2/10 anonim ***** válasza:

# 1 - lakóhelyéhez közeli cukrászdából rendelnék házhozszállítással

Csak abban nincs a pláne! Az öröm, a meglepetés, nem akkora.

2014. aug. 19. 02:13
 3/10 anonim ***** válasza:

mindegy. ugyse vigyaznak ra es nem fig egyben odaeerni.

egyaltalan nem gaz a helyi cukbol rendelt se..csakhat utana kell nezni melyik finom meg vmilyen nyelven rendelni...

majd visszajon es akkor...vagy kimesz meglepni. vagy axddig mar nem is jartok...

2014. aug. 19. 08:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Kettes, ne érts félre, én is jobban szeretem magam sütni, személyesebb, és finomabb is, mint egy cukrászdai, de azért van egy bizonyos határ na. Szerintem nem lenne túl jó meglepetés a dobozt kinyitva egy nagy kupac habos moslékot találni benne.

(egyes voltam)

2014. aug. 19. 09:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezek szerint sokan vannak akik nem hiszik, milyen rengeteg torta forog a világkörül posta/közvetitö közremüködésével.
2014. aug. 19. 10:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nem kockaztatnam meg, dobálják a csomagokat, lesz..jak hogy mi van benne.
2014. aug. 19. 15:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem alkalmazzák már a pohárlevonost, hogy üveg van benne, törékeny?
2014. aug. 19. 15:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, a Sz@mosnak van egy zsúrtortája, ami elég tömörnek tűnik, azt hiszem az lesz belőle.

Sajnos egy nagyon apró faluban lakik, amihez a legközelebbi város 30 km-re van, ha vállalják is a házhozszállítást, a gatyám rámenne.

Mégegyszer köszi, mentek a zöld kezek

2014. aug. 19. 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:

nem latok senkinel %-ot, nem ment zold kez, bar nekem mindegy.

szomszedmnak tokre kiszivacsozott parnazott tabletet tortek ossze.

2014. aug. 19. 22:50
 10/10 anonim ***** válasza:

"tokre kiszivacsozott parnazott tabletet tortek ossze."

De akkor már egy kocsi ment keresztül rajta.

Nem tudom, hogy jön ilyesmi létre. Már bort is küldtem postán, méghozzá drágát. Szüken 52000 Ft-os palack.

2014. aug. 19. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!