Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szokott más is véletlenül...

Szokott más is véletlenül kidobni evőeszközt, kiskést, krumplihámozót stb?

Figyelt kérdés

#véletlen #kidobás #háztartásieszközök
2014. aug. 11. 07:22
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
70%
A suliban az evőeszközt rendszeresen.
2014. aug. 11. 11:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Suliban menzán ha puding van, akkor a kiskanál gyakran kerül a szemétbe.
2014. aug. 11. 12:10
 13/21 anonim válasza:
100%
Ha fáradt vagyok igen. Múltkor vízzel akartam tojást sütni... :D
2014. aug. 11. 13:23
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Régen, mikor el volt törve a lefolyó, és míg nem jött a szerelő nagy edényekbe kellett mosogatnom, és igen ám előfordult, hogy a hab alatt nem vettem észre, akárhogy matattam a kiskanalat, és lehúztam a wc-ben, ami utána szép kis dugulást csinált, át kellett mosatni a rendszert magasnyomású mosóval, és csak pislogtam, amikor egy nagy adag hajcsomóba benne volt vagy 3 kiskanalam...

Szóval igen, előfordul sajna, emberek vagyunk, nem robotok. Hibázhatunk.

2014. aug. 11. 13:47
 15/21 t_GaRami_a ***** válasza:
100%
Én amikor kibontom a joghurtot akkor nem a tetején a fóliát dobom ki, hanem a kiskanalat. De van, hogy kibontom a csokit és nem a zacskót dobom ki, hanem a csokit.
2014. aug. 11. 14:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a kávéskanalak tűnnek el rendszeresen. Komolyan mondom, bérletet válthatnék a 100-asba, mert az "ünneplősöket" már eltettem, csak azt a kis papírvékony alumíniumszerűt veszem hétköznapra, azt legalább nem sajnálom, ha megint nincs egy sem.

Ja, és az a poén benne, hogy egyedül én kávézom, meg ha vendégek vannak azok, de én sem rendszeresen!

A mi háztartásunkban ez oly megoldatlan rejtély, mint a fél pár zokni esete a mosógépben! :)

2014. aug. 11. 14:59
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi választ is, nagyon rendesek vagytok, hogy írtatok.
2014. aug. 11. 15:59
 18/21 anonim ***** válasza:
59%
Hát nekem eddig még nem sikerült ilyeneket kidobálnom, de máskor majd odafigyelek.
2014. aug. 11. 21:59
 19/21 anonim ***** válasza:
59%

hogy szemetesbe került volna, arról nem tudok, de a hűtőben rendszeresen bukkanok rá evőeszközökre

pl úgy vágok egy szelet tortát, hogy az egészet nem veszem ki, csak a nyitott hűtőajtónál és a kést meg bedobom a hűtőbe

2014. aug. 12. 18:31
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

a joghurtos pohárba kihajított kiskanál nállem már vagy ezerszer befigyelt!

Sose tudom megtanulni,csak már akkor tűnik fel mikor már megint csak 1-2 kiskanál van a fiókban!

De hát én is fáradságomba csinálok olyanokat hogy ihaj:pénztárca a hűtőbe a tej meg az előszoba szekrényen!

2014. aug. 13. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!