Kókuszreszelékből mit lehet készíteni? Ha már egyszer felhasználtam? Kókusztejet készítettem, de sajnálom kidobni a kiázott kókuszreszeléket.
Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 13:23
1/11 anonim válasza:
csinálj vanillia pudingot aztán keverd bele:)
3/11 anonim válasza:
Kókuszos palacsinta. A tésztába szórd bele (ne túl sokat), majd süsd ki. Melegen porcukrozd meg, tekerd össze, úgy felolvad a cukor. Nagyon finom.
4/11 anonim válasza:
Off:
Megkérdezhetem, hogyan készítetted a kókusztejet belőle?
5/11 A kérdező kommentje:
-1 rész kókuszreszelék
-2 rész víz
Leforráztam a kókuszt, 1-2 percig lehet tovább forralni, de veszít az értékéből. Ha kihűlt 5 percig botmixerrel keverem, és leszűröm textilen keresztül, jól kinyomkodom. Ekkor iható is, de ha szeretnéd a kókuszzsírt felhasználni sütéshez, főzéshez, akármihez, akkor tedd éjszakéra hűtőbe a kókusztejet és reggel szedd le a tetejéről a zsírt, ami 24 celsius fokom folyékony olaj. Bár a kókusztej a zsírjával sokkal finomabb.
2012. okt. 26. 14:54
6/11 anonim válasza:
Nagyon köszönöm!
Azt hiszem ez a változata a kókusztejnek olcsóbb lesz, mint a kókusztejporból készült.
Azt megkérdezhetném még, hogy meddig áll el a hűtőben?
7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom meddig áll el, többnyire mikor kész van megiszom, de most 2 napja hogy hűtőben van és még mindig jó.
2012. okt. 26. 16:35
9/11 plüssvakond válasza:
nem kötekedni akarok, de nem lenne célszerűbb a hofer-ben venni egy doboz kókusztejet? nem drága, és még jó is. nem kell vele pancsolni sem, nincs maradék, és garantáltan jobb, mint a porból készült (bár olyanról még nem is hallottam...)
10/11 plüssvakond válasza:
bocs, Aldi-ra gondoltam. Nálunk Hofer a neve... De vehetsz a SPAR-ban in..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!