Szokott más is véletlenül kidobni evőeszközt, kiskést, krumplihámozót stb?
Nem, a szemetet dbom ki, az evöeszközt, két hámozót meg használat után azonnal vagy a mosogatóba, vagy a gépbe teszem.
De azt írd már meg, hogy lehet véletlen kidobni valami ilyesmit????
Tortás kis villát dobtam ki egyszer véletlenül, de szerencsére még időben észrevettük, és ki tudtuk venni a szemetesből. :)
(De megjegyzem, hogy valahogy így is eltűnt egy, mert csak öt darab van meg a hatos készletből, szóval ezek szerint egyszer kidobtuk úgy, hogy nem vettük észre...)
Én ha a fürdőbe vagyok mindig WC-papírba fújom az orromat, és mivel a WC mellet van a kuka ezért jártam jó párszor úgy hogy a kuka helyett a WC-be dobtam valamit :)
Meg joghurtos dobozt kanállal kukába, de mindig észbe kapok :)
Hát pont ilyenekre gondoltam, mert én a legjobb krumplihámozómat dobtam ki a héjjal együtt egy zacskóban.
Ugyanígy kiskést is, és jót mosolyogtam, mert pont tegnap került a szemetesbe a joghurtospohár a kiskanállal együtt, de szerencsére időben észre vettem.
Köszönöm, hogy válaszoltatok, és legalább tudom, nemcsak nálam fordul elő ilyen figyelmetlenség.
Az első válaszoló biztos a háziasszonyok gyöngye, aki még soha, de soha nem hibázott.Gratulálok neki :D
óóó de szoktunk ám... csak észre is vesszük, mármint többnyire és visszahozzuk...
Mivel ugye falun lakunk így vannak állatok is meg minden, és mi nem a csapnál szoktunk mosogatni mert a mosogatóvíz mindig eltömítené a lefolyót, hanem úgy szoktuk hogy egy nagy méretű műanyag tálban és a mosogatóvizet pedig vödrökkel kihordjuk a trágyarakásra, és ugye mire egy adag mosogatással végzünk eléggé mocskos a víz és nem lehet lelátni az aljára és ebben szoktak kanalak, kések és villát néha véletlen benne maradni és a vödörrel mennek ki a trágyára, és az olyat szerencsére észrevesszük és behozzuk ujra elmosni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!