Hogy érjem el, hogy ne tocsogjon az olajban a hagymakarika?
Figyelt kérdés
árgaborsófőzelékhez szoktam csinálni, lisztben megforgatom, és olajban kisütöm. Elviekben ropogósnak kelllene lennie, de nekem szottyadt és zsíros. Sütőben, olaj nélkül grillen nem lehet ilyet csinálni?2010. jan. 13. 10:28
1/8 anonim válasza:
lehet, hogy nem elég forró olajban sütöd ki. sütés után szalvétán le kell itatni a maradék olajat. szerintem a sütős változat amit írtál az úgy nagyon rossz lenne, mert összeszáradna nem pedig sülne.
2/8 A kérdező kommentje:
Szoktam ellenőrizni az olajat, úgy, hogy egy kevés lisztet beleszórok, meg a szalvétát is használom, de valahogy mégsem az igazi :-( Máshol ettem már olyat, ami nagyon jól sikerült, de az régen-régen volt..
2010. jan. 13. 10:42
3/8 anonim válasza:
A LÉNYEG: Miután lisztbe beleforgattad és ropogósra megsütted, vedd ki a szalvétára és NE SÓZD MEG. A sótól löttyed annyira össze és amiatt nem marad ropogósnak.
4/8 anonim válasza:
Kevés forró olajban süsd ki a hagymát,de sütés előtt a hagymát forgasd a lisztbe,ne az olajba tégy lisztet.
5/8 anonim válasza:
Éppen hogy SOK és FORRÓ olajban kell sütni, hogy a kevés hagymakarika ússzon az olajban, ne érjenek össze, és ha belerakod a hagymát, akkor ne hüljön le az olaj töle, forrjon tovább. Ha már szép szine van, akkor szedd szalvétára, de ne sózd meg.
6/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, az utolsó válasz lesz a nyerő... Merthogy takarékoskodási okokból kevés olajat használok, ráadásul sok hagymát borítok bele. A sózást is el fogom hagyni. REmélem végre sikerem lesz... Köszi mindenkinek
2010. jan. 13. 11:42
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, főleg az utolsó válaszolónak. Isteni hagymakarikákat csináltam.
2010. jan. 15. 21:15
8/8 anonim válasza:
Az utolsó vagyok, örülök, hogy sikerült!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!