Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy érjem el, hogy ne tocsogj...

Hogy érjem el, hogy ne tocsogjon az olajban a hagymakarika?

Figyelt kérdés
árgaborsófőzelékhez szoktam csinálni, lisztben megforgatom, és olajban kisütöm. Elviekben ropogósnak kelllene lennie, de nekem szottyadt és zsíros. Sütőben, olaj nélkül grillen nem lehet ilyet csinálni?
2010. jan. 13. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy nem elég forró olajban sütöd ki. sütés után szalvétán le kell itatni a maradék olajat. szerintem a sütős változat amit írtál az úgy nagyon rossz lenne, mert összeszáradna nem pedig sülne.
2010. jan. 13. 10:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Szoktam ellenőrizni az olajat, úgy, hogy egy kevés lisztet beleszórok, meg a szalvétát is használom, de valahogy mégsem az igazi :-( Máshol ettem már olyat, ami nagyon jól sikerült, de az régen-régen volt..
2010. jan. 13. 10:42
 3/8 anonim ***** válasza:
A LÉNYEG: Miután lisztbe beleforgattad és ropogósra megsütted, vedd ki a szalvétára és NE SÓZD MEG. A sótól löttyed annyira össze és amiatt nem marad ropogósnak.
2010. jan. 13. 10:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Kevés forró olajban süsd ki a hagymát,de sütés előtt a hagymát forgasd a lisztbe,ne az olajba tégy lisztet.
2010. jan. 13. 11:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Éppen hogy SOK és FORRÓ olajban kell sütni, hogy a kevés hagymakarika ússzon az olajban, ne érjenek össze, és ha belerakod a hagymát, akkor ne hüljön le az olaj töle, forrjon tovább. Ha már szép szine van, akkor szedd szalvétára, de ne sózd meg.
2010. jan. 13. 11:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, az utolsó válasz lesz a nyerő... Merthogy takarékoskodási okokból kevés olajat használok, ráadásul sok hagymát borítok bele. A sózást is el fogom hagyni. REmélem végre sikerem lesz... Köszi mindenkinek
2010. jan. 13. 11:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, főleg az utolsó válaszolónak. Isteni hagymakarikákat csináltam.
2010. jan. 15. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok, örülök, hogy sikerült!
2010. jan. 16. 20:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!