Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek, ha meg vagyok...

Mit főzzek, ha meg vagyok fázva és hőemekedésem van, és nem vagyok nagy konyhatündér;lehetőleg olcsón?

Figyelt kérdés
Hogy mielőbb jobban legyek

2014. aug. 9. 16:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy,hogy mit eszel. De hamár babonás vagy akkor húsleves.
2014. aug. 9. 16:36
 2/9 anonim válasza:
53%
herbál potpurrit
2014. aug. 9. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy klasszikus, régen látott válasz: szilvásbuktát, mert ... (folytassam?) :)
2014. aug. 9. 17:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de a nevetés önmagban nem gyógyít meg
2014. aug. 9. 17:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg egy kis leves, ha más bajod nincs, akkor lehet gyümölcsleves, bármilyen gyümölcsből. Vagy valami zöldségkrémleves.(cukkini, brokkoli, póréhagyma, kukorica... stb )egy kevés húsból, srépával, gombával, zöldborsóval egy finom raguleves is készülhetne.

kis vajon lepirított csirkemell szelet, krumplipürével,

gyümölcsmártással.

Hogy mikor leszel jobban, az sajnos nem az itteni válaszoktól függ, de mielőbbi gyógyulást kívánok.

A gyümölcsök azért jók most, mert egyrészt azért vitamin is marad bennük a főzés során, másrészt hidegen is fogyaszthatóak, és lázas állapotban ez különösen jólesik.

A tejszínt és egyéb nehezebb kiegészítőt (sűrítőket ) inkább kerüld, helyette simára kevert natúr joghurt is elég.

Mégegyszer, mielőbbi jobbulást :)

2014. aug. 9. 17:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Teát, nekem legalábbis beválik mindig, igaz adalékanyaggal iszom, pálinkával, de meg is gyógyít, meg egyszerű is.
2014. aug. 9. 20:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Van pálesz mennyit igyak ha amugy sose iszok semmit? :D
2014. aug. 9. 21:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy bögrébe én max 2 centet teszek. A mézet kifelejtettem, tehát mézes pálinkás tea. Még az orvos ajánlotta, hogy inkább nem ír fel gyógyszert, mert semmit sem ér, helyette mondta ezt a kombót. Én ha beteg vagyok csak ezt iszok, legutóbb is 4 nap alatt helyrehozott. De annyira hozzászoktam hogy mindenre jó, hogy amikor eltörött a kezem, akkor is ilyet akartam inni, de csak pálinka lett a fájdalomcsillapításra még itthon a kórház helyett.
2014. aug. 9. 21:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

pirítóst sonkával, sajttal és fokhagymával, hagymával

citromos mézes tea

hamar kész van, nem kell főzni de beválik

2014. aug. 9. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!