Segítséget kérnék, hogy a megfőtt gulyás leves túl híg lett! Hiába tejfölözöm nem sűrűsödik be! Mit tudok tenni, hogy finom sűrűbb legyen a leves? Köszönöm! Ha tudtok hamar kérném a segítő választ mert nagyon éhesek vagyunk. Addig is fő a csúsza. üdv
Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 15:36
1/29 anonim válasza:
Életemben nem hallottam, hogy a gulyást tejfölözik, de attól még lehet...
Tegyél még bele krumplit, főzzél bele csipetkét, attól sűrűbb lehet.
A már megfőtt krumpliból törj össze és azt is tedd vissza, az is sűrít.
2/29 anonim válasza:
A tejföltől nem is lesz sűrű.
Rántani kell.
3/29 A kérdező kommentje:
mit rántsak ?
rántást kell készíteni ?
Attól megmarad az íze ?
2014. aug. 7. 15:44
4/29 anonim válasza:
Tejfölt kár volt beletenni, szerintem nem is illik a gulyáslevesbe és nem is sűriti be. Talán ha forralod, akkor lefő kicsit a levéből és sűrűbb lesz, vagy jó sok csipetkét főzz bele. Persze a gulyás leves első nap sokszor kicsit hígabb, másnapra lesz sűrűbb és ízesebb.
5/29 anonim válasza:
A leves nem lehet lé nélkül. Lehet, hogy hosszú a leve, sok a viz kevés a belerakott anyag. Abból ami már benne van nem tehetsz hozzá nyesen semmit. Csak még a kanálverte használhat.
6/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! üdv
2014. aug. 7. 15:52
7/29 A kérdező kommentje:
kanálverte ?? Ez mit jelent ?
2014. aug. 7. 15:54
8/29 anonim válasza:
Ámulok és bámulok! Hogy miket tesznek a gulyáslevesbe?
9/29 zolidobos válasza:
Ha az alapanyagok kibírják még szétfövés nélkül, akkor fedő nélkül főzz el a levéből. ha nem, akkor jöhet a kegyes csalás. kicsi liszt szórás(staubolás), term utánfűszerezve.
nem autentikus gulyás, de a tejföl után már tökmindegy..))
10/29 anonim válasza:
Szerintem a kanálverte az a galuska, víz, liszt, tojás és kanállal beleszaggatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!