Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kemény a lapcsánkám?

Miért kemény a lapcsánkám?

Figyelt kérdés
Lapcsánkát készítek, krumpli liszt, mikor kisütöm megkeményedik, mitől lehet? valamit nem jól csináltam? ti hogyan csináljátok?
2014. aug. 6. 10:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Tojást tegyél bele.
2014. aug. 6. 10:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Tojás is kell bele, és én szoktam egy pici sütőport is tenni bele.
2014. aug. 6. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Én is egy csapott teáskanál sütőport teszek kb fél kiló krumpliból készült macokhoz, és finom puha,még ha marad egy-kettő , azt is ugyanolyan puhán lehet elnassolni.

Tojás mindenképpen kell bele.

2014. aug. 6. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
hopp... a tojást azt kihagytam :-(
2014. aug. 6. 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell bele tojás, sok lisztet használsz. A tojastol még keményebb lesz. Én szoktam bele reszelni egy fej hagymát, meg pár cikk fokhagymát, és jó sok borsot teszek bele.
2014. aug. 6. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Tojástól keményebb?? Nekem egyáltalán nem kemény a lapcsánkám, pedig van benne tojás.
2014. aug. 6. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát az enyém sem lesz soha kemény attól az egy szem tojástól. Inkább összetartja a hozzávalókat, akárcsak a fasírtban vagy a rizses húsgombócban, de azokat sem keményíti meg.
2014. aug. 6. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!