Mitől kemény a bunda?
Figyelt kérdés
Bundás májat készítettem, de kemény lett a bundája. Csináltam már máskor is bundás húst is, de az is kemény lett. Pedig elég híg a massza. Mitől kemény? És hogyan csináljam, hogy kisütés után is puha maradjon?2014. máj. 24. 16:36
1/2 anonim 



válasza:





Tejföllel keverd ki a tojást és a lisztet kellő sűrűre, valamint amikor beleteszed a forró zsiradékba, ahogy összekapja, fordítsd meg és pár percre tegyél rá fedőt. a következő fordításnál már nem kell fedő, mert a bunda már elég puha és a benne lévő hús, máj, zöldség... akármi.
2/2 mustafa33 



válasza:





Miután megsült és kivetted az olajból, melegen takard le, fedő alatt legyen. Úgy puha lesz. Nekem nem kéne, ha nem ropogós, de az ízlések nem egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!