Mit tegyek, ha a levesben még kemény a zöldség?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok a konyhában, és nem értem hogy miként tudnám megpuhítani a levesben a zöldségeket. Már főzöm egy ideje, de úgy érzem azok csak keményebbek lettek azóta xD. Kérlek ne nevessetek ki emiatt :)2014. márc. 7. 17:03
1/5 anonim válasza:
Mióta főződ? Milyen levesbe?
Van olyan ,hogy a répának ,és fehér répának 1 óra is kell ,hogy megpuljon.
2/5 A kérdező kommentje:
répa, fehérrépa és a zeller amik kemények még a burgonya meg már szétfőtt (zöldségleves lenne de még nem tudom mi lesz belőle)
2014. márc. 7. 17:09
3/5 anonim válasza:
Máskor párold meg együtt a zöldségeket .
Vagy a burgonyát késöbb tedd csak bele ,ha már félig puhák a zöldségek.
4/5 anonim válasza:
Hát igen a fehérrépának sokkal több idő kell, mint pl. a burgonyának. Főleg ha "jófajta", fás... :)
Főzzed még, a burgonyának meg ints sziát a szilárd formályában... :D
5/5 anonim válasza:
tegyél rá fedőt, és hagyd egy ideig hagy puhuljon alatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!